Eu în clasa a 12-a ( M1 ) am învățat vectorii și trigonometria din 9-10 pentru că le-am uitat în mare parte ( mai ales vectorii).
M-am apucat de când a început școala de învățat pentru bac.Am luat o culegere care te purta prin toate capitolele din 9-12 și am lucrat pe rând. După ce am terminat capitolele din clasa a 11-a m-am apucat de variantele din anii trecuți (modelul de pe edu, sesiunea specială, sesiunea de vară, sesiunea de toamnă), am ajuns până în 2012. Le-am pus pe toate într-un portofoliu și apoi m-am uitat peste exercițiile pe care nu am știut să le fac sau le-am greșit încercând să le fac din nou. ( aveam subiectul xeroxat și notat pe el ce nu am făcut) Am mai făcut și câteva subiecte din 2009 ( sunt mai dificile decât ce se dă la bac acum )
Am avut și un portofoliu cu toate formulele de care am nevoie la fiecare capitol pentru a învăța mai ușor și căuta în caz de am uitat ceva.
Mie mi-a fost mai multă frică de română decât de mate sau bio.
Dacă vei lucra, o să vezi că nu e mare lucru de bac.
Multă baftă ^^
Mie nu mi-a trebuit nicio invatare, pur si simplu am avut teoria in fata si-am facut variante, tehnicile le deprinzi numai din exersare; iar daca dadeam de ceva necunoscut/neclar, incearcam sa adopt alta abordare.
Https://www.elefant.ro/......84d5720115
Apropo, nu contează anul, poți lucra și pe 2020 pentru că oricum sunt aceleași exerciții cu altă copertă.