As putea sa iti bag un milion de faze precum "Nu te mai gandi la asta", dar stiu prea bine ca nu ajuta.
O sa treaca totul cu timpul, dar ai putea sa iti gasesti o activitate sau preocupare care sa iti manance din timp, asa o sa iti stea mintea la despartire din ce in ce mai putin. Cel putin eu asta as face.
Succes, sper sa iti treaca repede!
Ok. Primul pas. Plangi. Descarca-te. Ai nevoie de asta. Apoi gandeste-te la toate lucrurile naspa pe care ti le-a facut in timp ce mananci ciocolata. Iubita, stai chill. Se intampla si din astea. Nu e capat de tara din cauza unei despartiri. Uita-te la ceva amuzant. Si nu am glumit cu cele de mai sus. Pe mine chiar m-a ajutat. Nu o sa iti treaca imediat, dar cu timpul ai sa vezi ca esti din ce in mai bine. Sper ca te-am ajutat si daca mai vrei sa imi spui ceva ma gasesti pe privat. :*
Sigur am plins m-am descarcat insa cum pot sa nu ma mai gindesc la el atitaa timp cit eu inca vb cu el am ramas prieteni insa ambii mai avem sentimente unul fata de altul
Nu pot sa nu ma mai gindesc...cei drept a durat putin relatia insa indeajuns incit sa ramin cu un brat de amintiri
Scumpo. Toata chestia cu ramanem prieteni este ceva in genul: "Cainele a murit, dar il poti pastra"
keybyeTeQuila întreabă:
Swetlly122 întreabă: