Se pare ca nu m-ai inteles
Poti sa-mi fac o prietena oricand, nu asta este problema... problema este ca nu vreau s-o aduc in cartierul meu si sa sa-i fac probleme cu noii mei "prieteni".
Nu mi-e frica de ce-as putea pati eu, ci de ce ar putea pati ea.
Isabela, numai la prostioare iti fuge mintea
Tu cand iesi cu prietenul tau, sa inteleg ca te tine tot timpul prin cluburi, prin parc, mai stati intr-un pub sau ceva in fum de tigara si app. eu nu fumez si nu-mi plac cluburile sau pub-urile... de aceea singurul loc unde mergeam cu o fata sa petrecem ceva timp impreuna, nu neaparat sex. poate un film sau o simpla discutie nevinovata. era la mine acasa... acum toate s-au schimbat si nu ma pot adapta noilor conditii de accea am deschis threadul asta, sa-mi dati niste sfaturi!
Mai esti barbat nu iti Mai fie frica daca vrei o prietena trebuie sa vorbesti cu ea si sa nu fi timid pe mine ma plac multe fete pentru ca am muschi sunt pe primul loc la toate dar am doar o prietena
Mda ma rog da dc ar trebui sa o duci la tine adica poti sa fii cu ea si fara sa o... adica nu te combini cu a tipa doar pentru asta si pentru cum e si ptc o placi
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: