| IulianAlexandruy543643 a întrebat:

Salut, am 13 ani fac 14 in septembrie si de ceva timp petrec mult timp pe TPU si am observat ca varful penisului nu trebuie sa aiba pielea pe cap, cand il am in erectie se vede capul, va rog fara glume, sunt disperat, nu pot dormi noaptea.

Răspuns Câştigător
| WID a răspuns:

Salut. Calmeaza-te, in primul rand. In al doilea rand nu am inteles prea bine intrebarea. Cand penisul nu e in erectie nu il poti decalota(beli)? Cand este in erectie il poti decalota? In mod normal penisul ar trebui sa poata fi decalotat(belit) in orice situatie fara a simti niciun fel de durere. Daca nu il poti decalota, indiferent cand, in erectie sau in stare flasca(nesculat) inseamna ca ai o fimoza. Fimoza ar fi de mai multe feluri. In cazul asta poti sa te duci la doctor sa rezolve. Nu te speria, nu e nimic grav. Du-te la doctor si nu amana daca nu poti sa decalotezi deloc. Referitor la ce ai zis tu ca varful penisului nu trebuie sa aiba pielea pe cap: aia se numeste circumcizie, o operatie prin care iti taie pielea de pe "cap" si acel frenulum(ata), nu e neaparat necesara. Penisul normal are acea piele care acopera capul dar asta nu inseamna ca nu se poate decalota, trebuie sa se decaloteze cand vrei fara sa simti vreo durere. Sper ca ai inteles, am incercat sa fiu explicit.

10 răspunsuri:
| IulianAlexandruy543643 explică (pentru WID):

Mulțumesc mult! Il pot decalota oricand fară nici o durere.

Multumesc mult! Il pot decalota fara nici o problema. Decu pielea de pe varful penisului trebuie sa fie acolo pentru totdeauna neafectandu ma?

| WID a răspuns (pentru IulianAlexandruy543643):

Da. Atata timp cat poti decalota complet si nu simti durere e ok. Bine, nici sa fie foarte multa piele sa atarne, pielea trebuie sa fie la fel de mare precum e varful sau chiar mai mica.

Pielea va trebuii sa dispara? Si sa ramana doar capul?

Cand il decalotezi, da. Trebuie sa se vada tot capul.

Scuze a tot intreb, dar am vazut la altii (stiu ca pare ciudat da la scoala avem baie comuna într-un fel) ca nu au pielea si cand il are flașca.

Inseamna ca si-au facut operatie de circumcizie(taierea pielii care acopera varful). Nu e neaparat necesara. In general se face cand ai o fimoza complicata, tu nu ai.

Pwp frate nu mai am griji?

Nu mai ai, calm. Ar fi trebuit sa discuti cu parintii tai despre asta dar poate nu ai cea mai buna relatie cu ei, asa ca te inteleg.

Sunt intr-o relație bună cu ei, dar sunt mai rușinos de fel. Mulțumesc de toate, mă bucur ca exista și astfel de oameni.