| Sectretul2010 a întrebat:

Salut,am 13 ani și de cam 1 an am amețeli, dureri de cap, greata și sunt sensibil la sunete, credeți ca am anemie ( nu am mai făcut analize de 2 ani și beau apa odată la 2-3 luni, în rest doar energizante și cola )

10 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

La 13 ani bei alcool si in rest zilnic energizante si cola, halal stil de viata in modul acesta o sa ajungi la 25 de ani sa fii ca organism ca un batran de 83!

Mergi la medicul de familie, fa analize, incepe un regim alimentar sau mai bine zis adopta un stil de viata corect fara cola, fara energizante (care m-as bucura sa se interzica pentru toti pustii minori!) fara fast food!

| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca e umitor cum ai trait pana acum asa, probabil ti-ai luat apa din alte alimente(sper). Mergi la medic.Parinti nu ai?

| Sectretul2010 explică (pentru dullcat):

Logic ca am părinții dar ei nu știu cât de ne sănătos o duc, știu doar ca beau multa cola dar de energizante și ca nu mănânc mai deloc nu știu, și peste 1 sapt îmi fac analize pentru ca asa a spus psihiatrul

| Violleta2022 a răspuns:

Energizantele si cola sunt cauza!
De altfel s-au interzis energizantele la copilasi, pentru ca au murit prea multi copii mici si tu risti acelasi lucru daca nu incetezi chiar azi sa mai consumi energizante si cola.

| Fatamuntilor a răspuns:

Vezi ca s-a interzis vanzarea energizantelor pentru minori.S-a dat lege.
Au murit copii de la consumul unor afelel de bauturi
poftim link
https://stirileprotv.ro/......otbal.html
Magazinele vor fi amendate daca vand energizante.
Si parintii tai sunt de vina pentru ca nu te supravegheaza
Una peste alta, esti destul de mare pentru a-ti da seamna ca asfel de bauturi nu iti fac bine.

| Hyperion7 a răspuns:

Simptomele par a fi de tumoră la creier, mai ales daca durerile de cap sunt puternice.
Ar trebui sa vorbești cu părinții tăi să îți facă un RMN sau CT la cap. Daca tumora nu e avansata, poți scăpa cu viață.

| dullcat a răspuns (pentru Sectretul2010):

Nu traiesti cu ei in casa? Cum adica nu stiu? Asta e, probabil vor afla la analize.Incearca sa-ti pretuiesti sanatatea, nu sa iti bati joc de ea, fiindca alta nu mai primesti.Pe la 20-30 de ani vei incepe sa regreti amarnic, in acest ritm.

| Scotianca a răspuns:

Te sfatuiesc sa mergi la medic cu unu din parinti si sa nu mai cauti raspunsuri legate de sanatate pe internet deoarece aceste persoane care iti ofera raspunsurile te pot speria si nici nu au experientain medicina.

| Simpatic a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Pe tine nu te-a blocat ratata aceasta denumita @JadeCheng, ce sa vezi pe mine m-a blocat pentru ca am zis ilustrului de mai sus sa isi faca analize si sa adopte un stil de viata sanatos, sa renunte la cola si la energizante!

TPU abunda in frustrate/frustrati si oameni limitati de toate felurile!

nici daca le deschizi ochii ei nu vor vedea ceva, pentru ca ei traiesc in bezna proprie!

poate scapam de ei intr-o buna zi, sa ramana o platforma "curata"

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Simpatic):

Din cei care ma ignora au ramas activi Ray si cristdiinbucuresti! restul ori nu mai sunt activi ori sunt suspendati neliminat
Regulamentul zice zice ca minori de pana in 12 ani nu au voie pe TPU (sunt cativa)cei intre 12 si 16 au nevoie de acordul parintilor (oare cum se verifica?), e si cazul de fata.
Nu prea avem cum sa scapam de frustati.iNDIFERENT cum se aplica regulamentul vor fi mereu altii!