Tu le cam intelegi pe toate pe dos!
Spui ca tusesti fiindca nu fumezi, cand adevarul este taman pe dos, plamanii tai fiind atat de afectati incat, atunci cand iei o pauza de la tigari, plamanii tai incearca sa respire dar sunt deja prea inflamati si se impotmolesc, de aceea apare tusea.
Nu m-ar mira sa ai deja tuberculoza, daca spui ca tusesti atat de urat.
Daca o tii tot asa, probabil ca in 2-3 ani ani ajungi pe aparate de oxigen si nici nu apuci 20 de ani.
Nu, nu glumesc, chiar nu-mi permit sa glumesc cu ceva atat de grav!
De condamnat sunt parintii tai care te lasa sa fumezi si te alimenteaza cu bani sau tigari! Pe ei ii condamn, pentru lipsa de educatie care ti-au dat-o si pentru ca nu el pasa cat de bolnav esti.
Bun, acum sa spun si eu opinia mea. Eu am inceput sa fumez la varsta de 10 ani, cand am intrat intr-un anturaj. Ei au aflat la varsta de 12 ani ca fumez. Si au inceput sa nu imi mai dea bani, si sa nu ma mai lase afara, dar eu am inceput sa fumez mai mult de ascuns. Cu 2 prieteni in spatele scolii... Dupa terminarea orelor impreuna cu colegii. Si nu pe banii mei. Pe banii lor.
Asa, si? Sa-ti fie de bine! Data viitoare poate nu te mai apuci de porcarii din cauza anturajului.