| Brutus2005 a întrebat:

Salut,am 13 ani, sunt baiat si nu stiu daca ar trebui sa vorbesc cu tatal/fratele meu despre pubertate...adica de chestii intime de baieti,epilare, chestii d-astea, niste sfaturi va rog?!

Răspuns Câştigător
| transsitimid a răspuns:

Pana la urma, tot ce ti se va intampla e perfect normal, insa e mai bine sa ai putin sprijin din partea cuiva care a trecut prin ceea ce o sa treci. Adolescenta e un intreg carusel de emotii si senzatii noi si ciudate, iar primul pas este sa decizi daca vrei sau nu sa te deschizi cuiva.

4 răspunsuri:
| Cismi a răspuns:

Chestiile de genu le poti invata singur, desigur o parere personala ar fi mai indicata, oricum daca nu tatal tau cel putin fratele tau(presupun ca e mai mare ) o sa inceapa sa vorbeasca cu tine despre asta, in gluma sau in serios.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Întreabă-mă și îți răspund eu la orice

| Brutus2005 explică (pentru transsitimid):

Pai m-as simti naspa sa vorbesc cu fratele meu de chestii de baieti pentru ca poate el crede ca inca nu ar trebui sa ma epilez sau chestii d-astea?

| Brutus2005 explică (pentru anonim_4396):

Pai de ex, ma pot epila in zona intima a baietilor cu big? Si ce crema ar trebui sa folosesc inainte si dupa? aaa si inca ceva...ce sa fac daca mi e rusine sa cer la farmacie unele creme, adica femeia de la farmacie ma cunoaste...