Ti-e frica sa-i zici ca o iubesti pentru ca crezi ca esti urat prosti intreaba sa vezi ce zice daca tu crezi ca esti urat atunci nu ai incredere in tine du-te si spune-i ce simt rusinea saracia omului cu rusinea mori de foame de unde sti tu daca te place daca nu o intrebi si incepe sa ai mai multa incredere in tine ca poate ai un potential mare ascuns in tine bafta
La 14 ani crezi ca poate exista sentimente reale sau ceva de genu? Are 14 totusi, ce daragoste iti trebuie de la ea?
Nu i iasculta pe altii. Exista sentimente reale la 14 ani.Eu acum am 19 si stiu ce simti tu. In primul rand nu trebuie sa te simti urat, dar stiu ca e mai usor de zis decat de facut. Daca faci ce iti zic o sa te simti frumos: Dimineata cand te trezesti fa asa: Zambeste in oglinda incontinuu 3 minute, dupa care enumera toate calitatile tale fizice si morale in minte si sa zic ca nu iti place ce nas ai, iti zici tie asa: Poate nasul e mai stramb dar am ochii frumosi. Ma intelegi? Sper sa reusesti orice iti propui.O seara faina si daca mai ai nevoie de sfaturi scrie-mi un mesaj privat!
anonim_4396 întreabă: