anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si imi place de o fata. Cred ca si ea ma place, dar problema e ca nu stiu cum sa ii spun. Nu am mai avut o iubita si nu stiu cum s-o abordez, si ma intrebam daca sa ii spun face to face sau pe facebook/prin mesaje. M-am gandit deja cum sa ii spun, dar vreau sa stiu voi cum ati face. Sunt si foarte timid.

Răspuns Câştigător
| RobertoTo a răspuns:

Eu ti-as suger sa-i spui pe facebook o sa i mai mult curaj o sa te simti mai in elementu tau face to face tot timpu o sa te pierzi cu firea. si chiar pe facebook daca ii spui oricum o sati fi-e rusine sa dai ochi cu ea a doua zi dar crede-ma e mai usor pe fb stii cum se spun nu risti nu castigi

10 răspunsuri:
| darkangel90 a răspuns:

Pai daca tu nu ai incredere in tine cum vrei s-o abordezi?
Fa-ti curaj si spune-i face to face e mult mai placut, decat prin scris.
Daca da semne ca ii place de tine du-te la ea ce mai astepti.
Fi curajos.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu fi timid in fata jigodiei ordinare, isi va bate joc de tine, lucreaza la increderea de sine, fi increzator si vei avea numai de castigat

| Jisttle100 a răspuns:

Eu as propune sa vorbesti cu ea normal timp de o saptamana prin facebook sau mesaje, apoi sa o inviti afara, dar i primul rand nu ar trebui sa ii spui direct nici ei, nici altcuiva. Dispare farmecul daca ai face asta. De aseemenea, intr o saptamana poti observa si caracterul ei si daca ea t eplace in functie de cum iti vorbeste.

| LoveSleep a răspuns:

Vorbește puțin cu ea, apoi invit-o la o plimbare, un film, un suc și îi spui că o placi. Aveți doar 14 ani, nu ai nevoie de cine știe ce filosifie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii spui, esti barbat ub devenire nu ii las ape altii sa iti ia locul sa ramai cu buzele umflate fa o data primul pas dudewinking. Nimic rau nu se va intampla.

| AlexandruIonut004 a răspuns:

Fata in fata. E altceva cand o privesti in timp ce ii spui ce simti tongue daca esti mai timid, fb-ul sau mesajele.

| korenix a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbesticu ea pe fb iti va fi mult mai usor!
Si vorbesti cat vorbesti si ii zici:
TU:Vreau sa ii spun unei fete ca o iubesc ma poti ajuta?
EAbig grina (sunt unele cazuri in care va intreba, cui? Si tu zici ca nu poti spune).
TU:Te iubesc, Vrei sa fii cu mine?
Eabig grina. Acum spune-i.
Tu:Tocmai i-am apus!
Si ii pui iar intrebarea: Te iubesc, Vrei sa fii cu mine?!
Si uite asa o abordezi.
Usor, fara sa isi dea seama si la final o surprinzi.
Si eu am 14 ani si sunt trecut prin chestii din astea.
Crede-ma chiar functiioneaza eu am incercat.
Bine, acum depinde si daca ii place fetei de tine.
Nu trebuie sa fi timid.
Asa eram si eu la inceput!
Acum am tupeu sa ma duc la ele in fata sa le intreb daca se f**t.(logic ca nu fac asta si nici tu nu trebuie sa o faci la randul tau) rolling on the floor
Face to face e mult mai greu chiar si pentru fata, acum depinde cum ii place ei. Dae daca e prima data pentru tine eu zic ca e mai bine prin mesaje.
Mult noroc!

| korenix a răspuns (pentru korenix):

La emoticoanele cu zambet trebuia sa fi fost il loc DA!

| cristiandaraban a răspuns:

Ca sa vrei sa te placa discuta cu ea despre cei place ei. Gasiti cit mai multe lucruri in comun, fa-o sa rida si sa zimbeasca

| deadrose2543 a răspuns:

Trebuie sa fi tu insati si sa iei initiativa.
O intrebi intr-o zi daca vrea sa iesiti voi doi si atunci iti poti lua inima in dinti si sa o saruti, asta in cazul in care iti da si ea semne ca te place.
Baftaa