Băăi! Asta-i cea mai mare prostie! Nu trebuie să te stresezi, şi eu eram ceva gen "CE AR TREBUII SĂ FAC?!|
Sunt doar câţiva paşi:
1)Mirosul gurii, vezi să te speli pe dinţi şi eventual o gumă
2)Lasă totul să vină de la sine, dacă tu nu te pricepi, doar incepe şi las-o pe ea să continuie, te iei după ea. Dacă nici ea nu a avut primul sărut, nu conteaza! Nu trebuie să te stresezi! Nici unul dintre voi doi nu o să ştie ce face, deci e bine. Mergi spre buzele ei, când eşti foarte foarte aproape scoţi un pic limba şi o săruţi, de acolo laşi totul să meargă de la sine. Nu trebuie să te stresezi, o să fiţi amândoi praf, ăsta este secretul! Nu trebuie să fii expert, primul sărut este special, cu atât mai special o să fie că nici unul nu o să ştie ce să facă, când o să treacă momentul, poţi iar să o săruţi ca să exersezi. NU îţi cere nimeni, absolut nimeni ca primul sărut să fie PERFECT!
Crede-mă, e mult mai bine să fie imperfect decât să fie perfect totul. Doar sărut-o şi dă-ţi frâu liber, joacă-te cu limba, etc.
Mic rezumat : Nu trebuie să fie perfect, lasă să vină de la sine. Du-te spre ea, când ajungi aproape scoate un pic limba şi sărut-o. Din nou, NU TREBUIE să fie perfect. Fă doar ce simţi. Hai că m-am lungit, doar sărut-o, nu trebuie să fie perfect, dacă nu o să ştiţi nici unul ce face, o să puteţi vedea cum evoluaţi cu fiecare sărut...
Hai baftă la pupăcit! Succes! :3
Tu sa iti gasesti o prietema si primul sarut sa vina fara sa te straduiesti prea mult.
Uită-te te rog la niște anime-uri sau la niște seriale coreene
e ciudat să-ți explice cineva cum să te săruți cu cineva
P.S: scuze pentru ce-i care au explicat, dar chiar mi se pare ciudat
Eu am sarutat pentru prima data o fata la varsta de 18 de ani deci stai linistit.
koopman întreabă: