| BaiatulTimidHD a întrebat:

Salut, am 14 ani si sunt baiat.Nu am avut parte niciodata de primul sarut, asa ca nu sunt sigur si vreau sa aflu anumite lucruri. Pai in primul rand cum ar trebui sa ma sarut prima oara?
A doua mea intrebare este : daca am buzele uscate cum as putea sa le hidratez, nu vreau sa fie un sarut care sa o deranjeze ci ceva sa o fac sa se simta bine.
A treia mea intrebare este : sunt destul de rusinos si nu stiu cum sa ma apropii si sa initiez sarutul de abia o tin de mana...
Si mai am o intrebare despre altceva : ce ar trebui sa vorbesc cu ea, sincer nu gasesc niciodata vreun subiect am aflat aproape tot despre ea, despre scoala nu pot vorbi pentru ca o plictisesc... da-timi niste sfaturi va rog frumos happy

Răspuns Câştigător
| Ađrian90 a răspuns:

Băăi! Asta-i cea mai mare prostie! Nu trebuie să te stresezi, şi eu eram ceva gen "CE AR TREBUII SĂ FAC?!|
Sunt doar câţiva paşi:
1)Mirosul gurii, vezi să te speli pe dinţi şi eventual o gumă
2)Lasă totul să vină de la sine, dacă tu nu te pricepi, doar incepe şi las-o pe ea să continuie, te iei după ea. Dacă nici ea nu a avut primul sărut, nu conteaza! Nu trebuie să te stresezi! Nici unul dintre voi doi nu o să ştie ce face, deci e bine. Mergi spre buzele ei, când eşti foarte foarte aproape scoţi un pic limba şi o săruţi, de acolo laşi totul să meargă de la sine. Nu trebuie să te stresezi, o să fiţi amândoi praf, ăsta este secretul! Nu trebuie să fii expert, primul sărut este special, cu atât mai special o să fie că nici unul nu o să ştie ce să facă, când o să treacă momentul, poţi iar să o săruţi ca să exersezi. NU îţi cere nimeni, absolut nimeni ca primul sărut să fie PERFECT!
Crede-mă, e mult mai bine să fie imperfect decât să fie perfect totul. Doar sărut-o şi dă-ţi frâu liber, joacă-te cu limba, etc.
Mic rezumat : Nu trebuie să fie perfect, lasă să vină de la sine. Du-te spre ea, când ajungi aproape scoate un pic limba şi sărut-o. Din nou, NU TREBUIE să fie perfect. Fă doar ce simţi. Hai că m-am lungit, doar sărut-o, nu trebuie să fie perfect, dacă nu o să ştiţi nici unul ce face, o să puteţi vedea cum evoluaţi cu fiecare sărut...
Hai baftă la pupăcit! Succes! :3

7 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Tu sa iti gasesti o prietema si primul sarut sa vina fara sa te straduiesti prea mult.

| BaiatulTimidHD explică (pentru DoarBogdan):

Am prietena... dar sunt foarte timid...

| BaiatulTimidHD explică (pentru DoarBogdan):

Am prietena dar sunt timid asta incercam sa explic

| MeForeverAlone a răspuns:

Uită-te te rog la niște anime-uri sau la niște seriale coreene happy
e ciudat să-ți explice cineva cum să te săruți cu cineva
P.S: scuze pentru ce-i care au explicat, dar chiar mi se pare ciudat

| BaiatulTimidHD explică (pentru Ađrian90):

Mersi frumoshappy!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru BaiatulTimidHD):

Pai lasa-te purtat de val.

| LonelyLoner92 a răspuns:

Eu am sarutat pentru prima data o fata la varsta de 18 de ani deci stai linistit.