I-ați un spray bun la tine și tinel lângă tine mereu ori unde mergi pentru ca poate nu sunt câini in ziua aia și cine știe de ce bolnav dai le strada sunt mulți nenorociți și pune-l undeva unde sal scoți repede daca îl pui in geanta ferescă Dumnezeu pana in scoți tu cel mai bine pune-l supt mâneca și când vezi ca cineva se legă de tine Bam ai și dat și rupe usa fugi cât te tine la câini la fel dacă vezi ca sare pe tine da-le cu spray eu nu am probleme cu câini chiar de latră la mine nu știu cum se întâmpla dar mereu când ma apropi de ei nu știu ce dreacu au ca deodată nu mai urla la mine bine sunt și uni turbați de aia dacă dau sunt sunt mâncat ) mănâncă aia o luna din mine ) ai grija de tine ai i-ați un spray bun de tot tinel mereu lângă tine ia-l cu tine mereu bafta ai grija de tine
De ce nu folosesti un fluier pentru caini?
https://www.gardianul.ro/......-cainilor/
N-ai ce face dacă vrei sa dai cu spray in caini. Și ce vrei sa faci cu politia? Sa ii bage la adăpost ca dupa 2 săptămâni sa-i omoare? E ilegal sub 18 ani, nu contează pentru ce îl deții, spray-ul nu e de folosit pentru caini. Dacă știi cum sa te comporți cu ei, nu îți fac nimic. Te mai miros și ce fel de om ești, dacă vrei sa le faci rau, rau primesti
Ce ai zice dacă, in loc de violenta, ai alege sa le cumperi mâncare? Săracii caini sunt înfometați. Cu siguranța te simt ca îți este frica sau ca vrei sa le faci rau.
De la 15 ani sa vrei sa lași câinii fără vedere, la cât de puternic este spray-ul. este grav. Ca și om, ai ce sa faci după, dar ca și animal.
Spray-ul se folosește in situatii de urgență.
Ai compasiune pentru animale. In loc sa te gândești sa te dai putina mâncare pentru a te împrieteni cu ei, te gândești cum sa le faci rau.
In loc sa dam cu palma, hai sa învățam sa mângâiem cu acea mana.
Hai sa-i lasam sa plece cu un picior de-al nostru in bot, cu vreo mana ca doar nu trebuie sa ne aparam ca sunt caini si nu au minte. Maidanezii in general sunt turbati, as vrea sa vad cum ziceti asta sa avem compasiune cand ataca copii fara aparare sau femei, chiar cunosc cazuri cand au bagat in spital oameni pentru ca au sarit in haita pe ei, cu mancarea nu faci nimic mereu pentru ca sunt chititi sa te atace iar in situatia aia nu poti ramane calm cand vezi ca vin 5-6 sau mai multi pe tine, toti turbati. Eu unul nu pot sa raman calm cand sar pe mine caini d-astia, intru automat in defensiva, iar el e un copil de 15 ani, ce aparare poate sa aiba in fata unor animale de obicei turbate? Cainii devin foarte agresivi din nimic, sunt niste animale foarte imprevizibile, nu stiu de ce se zice ca ar fi inteligente pentru ca nu prea e asa...nu stii niciodata ce ii vine unui caine si se repede la tine fara sa ii faci nimic, am antecedente cu javrele pe strada, o singura data am scapat de vreo 10 maidanezi dandu-le mancare pentru ca am avut intamplator la mine, daca nu aveam era nasol ca deja erau foarte aproape de mine si ma inconjurase. Am multe intamplari cu ei cand m-au alergat de m-au rupt sau in unele nu am mai avut ce face si am fost nevoit sa folosesc violenta, nici cu vorba buna nu am putut calma spiritele. De multe ori am patit doar sa merg linistit pe strada, nu observam cainii si se trezeau boschetarii sa iasa de prin vagauni direct la picioare, am patit sa sara la mine si caini cu stapan, despre ce vorbim... cu stapanul de fata.
Si cand esti atacat de caini tot situatie de urgenta poate fi, mai ales ca e copil, gandeste-te la asta, intra tot la autoaparare.
Câini de pe strada mea sunt de la o firma de tiruri si o firma industrială ( cred că industrială...). Sunt 2 haite, 1 la cea de câini și cea de la firma industrială. Nu am pe unde să ocolesc. Paznici stau la căldură sau se duc la plimbare și lasă câinii delegați, rezultând cum aceștia ies pe stradă. Acum ca acum, dar eu am o soră de 5 ani. De la anul trebuie să o iau eu de la clasa pregătitoare, atunci când mă întorc de la liceu. Ce aș putea face eu și sora mea de 6 ani, părinți mei fiind la serviciu pentru a ne oferi un trai bun, contra o haită sau chiar două? Lăsând asta de o parte, eu nu am vaccinul de 14 ani facut, L am refuzat din motive persoanale. Am și eu 2 câini, nu foarte mari. Dar i-am educat să fie buni. Nu am ce să fac, ceea ce o sa fac este pentru autoapărare mea. Nu vreau să mai mă alerge toate haitele degeaba, dar absolut degeaba. Pune în situația asta: dai colțul străzi și vezi la 5 metri 6 câini care latră la tine și incep să fugă spre tine. Ce faci? Eu am alergat și zbierat, nimeni de pe strada nu m-a ajutat. Cu respect, sănătate!
Ce femeie nebuna e @anemona asta. Sper sa iti vina mintea la cap si sa nu mai doresti altora raul doar pentru ca ai frustrari in viata. Ar trebui sa iesi mai des pe afara ca esti paralela cu realitatea, multa sanatate si minte la cap sa ai, duci lipsa!
Te iei degeaba de mine, dar de copii de vârstă mea care se bat cu briceagu de 20+ sau cu telescopice nu mai zice nimeni nimic. Am și eu briceag de 8 cm, însă îl pentru intimidare la boschetarii din zona mea. Eu zic să ieși intr-un cartier după 9 seara, pe o stradă întunecată. Dacă îți sare o haită de câini vagabonzi sau niște golani la gâtul tau, ce faci? Nu o să mai ai gandirea asta, îți garantez.
La caini nu fac nimic, la gonalin am spray-ul cu piper și aparatul cu electroșocuri, stai liniștit. Știu sa ma apar. Dar, niciodată nu voi fi violenta cu un animal. Am dat de o groaza de haite de caini la viața mea, niciun caine nu mi-a făcut nimic. Cum s-a zis și mai jos, te mai și miros câinii pana la urma