Eu aveam candva un coleg cu "capul mare",dar nu era deloc deranjat de aspectul lui,nici la corp nu era vreun cine stie ce bodybuilder dar avea atata tupeu si atat de sigur era pe el... mai ales in preajma fetelor.
Fii putin mai increzator in tine. Lasa sa vina de la sine ideile,sa nu iti pese ca te-ar judeca cineva pentru ce spui. Bucura-te ca nu ai o problema mai grava,esti intreg? poti sa mergi, sa vorbesti? sa auzi/vezi? da! Atunci ce iti poate sta in calea fericirii? Motiveaza-te singur, trebuie sa fii cea mai buna varianta a ta, sa fii multumit de tine, accepta-ti aspectul fizic. Apuca-te de ce sport vrei tu sau de sala, e bine sa ai o activitate. nu esti diferit atata timp cat poti face tot ce fac si ceilalti.
Si eu sunt nesigura pe mine, dar la mine e din cauza greutatii. Intr-o societate in care doar aspectul conteaza, alege sa fi diferit. Gandeste-te ca nu e nimeni responsabil pentru fericirea ta, cum nici tu nu esti responsabil pentru fericirea altora. Ai spus ca n-ai idei. hmm, eu stiu in truc care m-a ajutat destul de mult, culoarea albastru, adica cumparati cat mai multe chestii albastre( de care sa si ai nevoie) albastrul aduce calmitate si genereaza idei. In privinta motivatiei poti sa cauti pe magazin play sau app store aplicatii gen mental strong. Gasesti f multe.
Succes! Si tine minte, fetele sunt mai atrase de baietii cu capul mare?