Te-au prins pe camere atunci cand ai furat. Daca au ajuns la prietenul tau, vor ajunge si la tine cat de curand. Eu zic sa incepi sa-ti faci bagajul.
Periuta de dinti, prosop etc.
Buna treaba!
Ce importanta ca nu ai mai furat nimic de atunci, odata ce politia investigheaza furtul de acum 2 saptamani si s-a ajuns la prietenul tau de furaciune, azi sau maine vin si la tine sa te ia, pentru ca esti implicat in aceeasi hotie.
Buna.Nu mai recurge la astfel de fapte pe viitor.Ma indoiesc ca nu ai avut cativa lei pentru a plati dozele alea.Care a fost motivul de fapt?
Să-ți asumi responsabilitatea pentru faptele tale. Furtul e un păcat și o faptă imorală care se plătește.
"Salut, am 16 ani, am furat acum câteva săptămâni mai multe chestii precum doze de hell etc."Frate, o zici atât de calm încât îmi vine să râd.O zici de parcă e absolut normal să furi, și în momentul de față, ceri ajutor ca să nu fi prins? Nu am mai văzut așa prostie în viața mea Cine dracu te-a pus să furi? Nu e atât de mult o doză de suc, dar cred că pur și simplu ori te-ai dat mare și tare în fața prietenilor, ori pur și simplu ai capul gol iar creierul e în vacanță