Cred ca el a scos cerată dinadins sa nu plătească facturile ori nu-i sănătoasă la cap Findca nu poți scoate certa din așa ceva nu-i normlă sate scoli săți bati copilul din nimic toată fără supărae dar nu-i sănătos la minte nu-i deloc bine cum sa comportat cu tine pentru niște doamne nu-mi vine sa cred pentru niște 10 secunde a ieșit ditamai ceartă in familie ori este motiv sa nu plătească facturile ori nu este sănătoasă întreg la minte nu mai pune la inima nici la suflet Lasă-l pe mâna lui Dumnezeu el nu doarme niciodată stai liniștit el dacă continua își va face rău cu mâna lui Findca la brănețe el doar pe tine și pe fratele tău al are dacă va face așa și va scoate certa din nimic mereu in familie el apa multă nu va bea pentru ca Dumnezeu nu doarme niciodată și frica și certa pe care le trăiți voi din cauza lui din apucăturile lui anormale asta nu va fi bine pentru el ai grija de tine și de mama ta și de frățiorul tău Lasă-l sa spună ce vrea el tu evital Lasă-l in soarta lui fi băiat deștept cu capul pe umeri și evital
Astazi a facut foarte multa munca si cred ca era stresat dar tot nu stiu cum a scapat situatia asa de sub control si am reusit sa ne batem.
Problemele de la muncă rămâne la muncă. Problemele din familie rămân in familie.
Nu se aduce stresul dela munca in familie.
Nu se aduce probleme dim familie la munca.
Astea singur le-am învață absolut nimeni nu milea spus vreodată am văzut cum sunt alți cu familiile lor cu ochi mei ce le făceau și mi-am deschis ochi am văzut ca nu-i normlă ce se întâmpla si ce făceau și mi-am dat seama de multe atunci
Eu cred ca-n realitate cele 5-10 secunde au fost de fapt multe minute, fiindca este specific voua, copiilor sa nu realizati cand va jucati pe computer, notiunea timpului.
Nu ti-ar strica o pedeapsa ca sa te inveti minte, ceva de interzis joaca pe computer 1 saptamana sau 1 luna, ca data viitoare cand suna la usa, in secunda 2 sa fii acolo, sa deschizi.
Ma rog, ai creat destul neplaceri intre parinti si esti raspunzator pentru ignoranta de care ai dat dovada.
Ar fii trebuit sa-ti ceri iertare tataului si sa-i promiti ca nu se va repeta asta, niciodata in viitor.
Nu sunt de acord cu violenta in familie, dar cu siguranta te-as pedepsii prin luarea computerului, pentru cateva saptamani.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Asteptam sa te ajutam!
misauratcuviata întreabă: