Eu îți spun că peste nu știu câți ani vei muri. Și toți acei ani până atunci trec foarte repede. Ce o să faci acum? O să începi să plângi, și o să o ții tot așa până la 100 de ani?
Deci mai ai 2 luni și incă un an, și pe urmă ce e? 18 ani, dezastru!
Dar până la dezastru mai ai +12= 14 luni, adică 14*30=420 de zile egal 420*24=10080 de ore în care să plângi de mama focului.
Eu zic așa, că, să plângi cam 15 minute în fiecare oră, după adolescența care trece, și tot îți mai rămân vreo 7500 de ore în care să te bucuri de ea, până o mai ai.
"ma tem de varsta de 18 ani"
cred că ți-am mai recomandat: dă timpul inapoi.
Nu ai răspuns nimic...ai reușit?
Nu cred așa ceva Păi înseamnă că la 27 de ani ai mei ar trebui să mă gândesc că vine 28 și trebuie să-mi scriu testamentul
Timpul trece vrei nu vrei draga mea dar chiar de o asemenea teamă eu nu am mai auzit
Nu trebuie să îți fie teamă.
Nu te mai gândi la trecerea timpului, trăiește prezentul, bucură-te de adolescență.
După 18 ani va începe o nouă etapă, o etapă în care vei putea avea libertatea de a decide ce vrei să faci în viitor. Dar până atunci bucurăte de fiecare moment.
Si la 18 ani esti adolescenta in continuare crede-ma pe cuvant, ai vreun plan de o nunta sau un job la 18 ani?
Nu am astfel de planuri, si oricum voi fi intretinuta de parinti.
Atunci adolescenta ta continua draga mea, vei avea in continuare prieteni/prietene cu care sa iesi.