Asculta, simplu si la obiect. Daca ai fi baiat ai intelege. Fetele nu primesc "respins" din start cum ni se intampla noua. Am observat ca fetelor le plac baietii cu tupeu(de multe ori needucati) si cu foarte multa indrazneala, pe cand eu sunt linistit: nu fumez, nu beau, nu sunt badaran. De multe ori fetele ies doar cu gunoaie.
Atunci vorbeste pe facebook cu o fata si o inviti undeva la un suc si vorbiti acolo de tot felul de chestii:scoala, un subiect care nu da gres niciodata, filme, jocuri, hobby-uri. etc. nu e greu. doar sa fi sigur pe tine, gen ca nu te poate omori sau ceva si totul va fi ok.
Salut! Sunt si eu ca tine DD.Dar am raspunsul un cantec:
-Cumpara haine de bastan.
-Fii ultimul boschetar.
-Fii number one.
-Cele mai mare barosan.
--------------------------------
Refren:
-Asa atragi femeili.
-Femeili Cochetilii.
----------------------
Fii tare, baga mare.
Vor magnat, miliardar
Smecher si camatar
Ultimu bagabond
A.K.A James Bond
P.S: Raspunsul e in cantec (e facut de mine) toate vor doar boschetari D
Imi storc 3 neuroni incercand sa aflu de ce ai pus "ea" in ghilimele.
Dar lasand asta la o parte, prietene, problema ta este simpla! Abandonezi orice urma de speranta si gand de reusita din start ca sa nu ajungi la baie pana sa ajungi la "ea" cand o vezi si-ti place. Trebuie sa fii relaxat, sa o privesti pe "ea" in loc sa te uiti la hartiile de pe jos, sa vorbesti clar si mai rar ca sa nu para ca esti un radio stricat si sa nu te intrebe la fiecare 2 minute "ce ai spus?", fa-o sa rada, joaca-te cu sanii ei in vazul tuturor ca sa simta ca alaturi de tine primeste atentia meritata (nu!), apoi invit-o unde vrei sa o inviti (evita pesterile!). Dacaaa te refuza, probabil ai dat-o in bara pe undeva si trebuie sa mai lucrezi la tine. Ideea este sa nu renunti la a cauta o "ea" chiar daca poate vei da gres primele 20-50 ori. Invata din fiecare greseala. Spor.
anonim_4396 întreabă:
tudorflorin96 întreabă: