| FOBOS a întrebat:

Salut am 16 ani spuneti-mi va rog cum sa scap de niste cosuri se intind pe toata fata ce sa fac sad m-am dat cu o crema si mai tare mea aparut va rog ajutati-ma sad

7 răspunsuri:
| Lady20Black a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la dermatolog sa-ti dea el niste tratamente happy aceiasi problema am avut`o si eu acu 1 an si mi-a dat un tratament bazat pe pastile timp de 8 luni si acum nu mai am nici un cos pe fata happy Fa o vizita la medic.pastilele alea se dau gratuit pentru adolescenti daca mergi la medicul dermatolog sa-ti dea reteta:*

| Alinootzza a răspuns:

Eu m-am confruntat cu aceeasi problema mult timp, insa de anul trecut am descoperit Zineryt. Il gasesti in farmacie si iti vor trece intr-un timp destul de scurt. Am fost si la dermatolog privat, insa era mult prea costisitor si am ales sa folosesc Zineryt. Dar inainte sa il aplici spalate bine cu sapun dimineata si seara, preferabil ar fi Dove, asta mi-a spus-o medicul. Sper ca te-am ajutat. Pa-pa.

| altrix a răspuns:

Sa iti incepi viata sexuala poate?

| Adredemesconf a răspuns:

Eu zic că e foarte bună soluția Sensibio H2o de la Bioderma.Sora mea avea așa și s-a dus la dermatolog.I-a sugerat să încerce asta, și acum nu mai are niciun coș.Eu zic să încerci. Apropo, costă cam mult: 35-40 de lei de la farmacie și-ți ajunge cam o lună-două.Eu zic că merită, am văzut rezultatele cu ochii mei.

Succes! happy

| FOBOS explică (pentru altrix):

Frate am 16 abia nu prea cred din veata sexuala sati dispara cosurile...

| altrix a răspuns (pentru FOBOS):

Eu asa am scapat; x ^^.
nu o lua in nume de rau ^^ doar ti-am raspuns la intrebare.
toti incearca creme si etc. eu am incercat sexul si culmea, chiar a mers tongue

| FOBOS explică (pentru altrix):

happy