| Nenney a întrebat:

Am alta intrebare sa va pun! Deci sa va spun povestea,,, una din prietenele mele bune(are 17 ani) are un gagiu(20-25 ani maxim) el cica e mare smecher in oras la mine aici(asa se lauda dar nici nu am auzit numele lui prin oras si nu pot spune ca umblu cu cei cuminti din orasul meu...)ea il iubeste enorm pe el(asa cred sau asa pare la prima vedere) dar el nu stiu ce ganduri are(l-am vazut acum vreo saptamana era cu cea mai buna prietena a prietenei mele se sarutau in scara(si ea are tot 17 ani) si de cand ia-m vazut pe cei 2 impreuna ma tot roade gandul sa ai zic prietenei mele de gagiul ei(dar nu vreau sa o fac sa sufere prea mult spunandu-i chestia asta)deci intrebarea e cum fac sa ai spun acest lucru in asa fel incat sa nu o fac prea mult sa sufere!(SCUZATIMI GRESELILE GRAMATICALE NU SUNT BUN LA ROMANA)

Răspuns Câştigător
| melittlelioness a răspuns:

In primul rand, oricum ii vei spune ea va avea de suferit. daca esti un prieten adevarat insa, nu vei ezita sa o informezi.raul se taie de la radacina.mai bine acum decat mai tarziu.
cum sa ii spui.simplu.ii explici ca esti prietenul ei si ti la ea, asa ca ai crezut ca e cel mai bine de cuviinta sa afle ca prietenul ei era intr.o zi cu cea mai buna proetena a ei, bla bla...
funda?

3 răspunsuri:
| adibas a răspuns:

Politia mai bine ce tot scriu aicia? politia face mai mult rau decat bine ar fi mai bine sa le spui prietenelor tale daca n vrei sa le vezi pe traseu asa am avut eu un prieten mare smecher pe aicia si peste 2 saptamani hop la racoare pentru racolare de minore si trafic de carne vie eu stateam cu el pentru ca nu se mai luat ceilalti smecheri de mine care luau proteine steroizi etc... deci ai grija si daca afla hamalu ala daca te poate bate fugi sa nu te staorca de "suflet"

| adibas a răspuns:

App vezi ca poate o sa te creada gelos si nu ai prea mari sanse sa o convingi de asta asa ca arati ceva poza... fetele sunt orgolioase si incapatanate cand isi pun un lucru in cap

| Cosmin86 a răspuns (pentru adibas):

Si tu iei protenie zilnic, in caz ca nici macar nu stii ce sunt laughing