In primul rand, oricum ii vei spune ea va avea de suferit. daca esti un prieten adevarat insa, nu vei ezita sa o informezi.raul se taie de la radacina.mai bine acum decat mai tarziu.
cum sa ii spui.simplu.ii explici ca esti prietenul ei si ti la ea, asa ca ai crezut ca e cel mai bine de cuviinta sa afle ca prietenul ei era intr.o zi cu cea mai buna proetena a ei, bla bla...
funda?
Politia mai bine ce tot scriu aicia? politia face mai mult rau decat bine ar fi mai bine sa le spui prietenelor tale daca n vrei sa le vezi pe traseu asa am avut eu un prieten mare smecher pe aicia si peste 2 saptamani hop la racoare pentru racolare de minore si trafic de carne vie eu stateam cu el pentru ca nu se mai luat ceilalti smecheri de mine care luau proteine steroizi etc... deci ai grija si daca afla hamalu ala daca te poate bate fugi sa nu te staorca de "suflet"
App vezi ca poate o sa te creada gelos si nu ai prea mari sanse sa o convingi de asta asa ca arati ceva poza... fetele sunt orgolioase si incapatanate cand isi pun un lucru in cap