anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am asa o problema, a mei spuneau sa invat ca sa am o profesie buna si sa nu ma chinui cu lucrurile grele, acum ca am terminat scoala si am gasit de lucru de acasa, si am posibilitatea de a lucra de acasa, pana a nu invata stateam practic de dimineata pana siara la calculator si nu imi ziceau nimic, acum ca stiu ca lucrez si nu lucrez mai mult decat trebuie, dar imi spun ca stau toata ziua, ca trebuie sa mai discut ca sunt inchis in mine, si asta imi spun mai multi, acum m-am mutat cu traiul ca sa nu mai aud de aceste, eu imi dau siama ca nu e normal sa fie chiar asa, dar ce pot sa fac? eu stiu ca sunt inchis in mine, nu am avut parinti normali care sa ingrijeasca de mine si am ceva probleme psihice, dar eu incerc sa umblu la sport siara sa ies pe undeva, dar aceste vorbe tot continua

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Poti sa scrii si intr o limba romana mai fluenta sa intelegem ce vrei sa spui?
Mai pune si tu un punct, o virgula, alea alea

| untilizatorunic a răspuns (pentru suntserios):

Poti sa te inveti sa citesti? virgule sunt, da am greseli gramaticale, dar sunt anumite reguli care ar trebui sa le respecti atunci cand pui virgula, am impresia ca esti userul anului si campionul zilei doar din raspunsuri de genu care ai dat si mie

| suntserios a răspuns (pentru untilizatorunic):

Amestecatura aia de cuvinte nu poate fi descifrata oricate virgule ai pune. Nici macar nu ti am zis de greselile gramaticale, doar de faptul ca nu au sens fraze cu zeci de cuvinte.

| untilizatorunic a răspuns (pentru suntserios):

Inseamna ca trebuie sa mai citesti ca esti slab la minte de nu intelegi niste cuvinte, te-ai invatat doar sa iti citeasca povesti si tu sa asculti, mai citeste dezvolta un pic mintea si intoarcete inapoi si vei vedea

| suntserios a răspuns (pentru untilizatorunic):

Vezi ca iar ai uitat virgule si puncte.

PS.
*intoarce-te

| crazypop a răspuns:

Salut, gaseste-ti prieteni in domeniul in care il practici tu pe calculator si faceti conversatie, schimb de subiecte, de idei, intalniti-va si vorbiti depre ce va face voua placere si fa ce iti place in continuare nu tine cont de parerile celorlalti si faza cu inchisul in tine o poti rezolva foarte usor avand incredere in tine, vorbeste cu ei despre ce iti place tie asculta-i pe ceilalti cand spun despre ce le place lor si incearca sa vorbesti cu ei mai mult despre lucrurile care ii pasioneaza si le fac mare placere, iar pe urma ai sa fii cea mai iubita persoana si o sa vrea sa stea mereu cu tine.Tu urmeaza-ti drumul daca vrei sa castigi bani lucrand de acasa fa asta in continuare si relaxeaza-te weekend-ul iesi la un gratar, la piscina fara teama cu multa incredere in proprile tale forte.
Multa bafta si succes iti doresc!