Poti sa scrii si intr o limba romana mai fluenta sa intelegem ce vrei sa spui?
Mai pune si tu un punct, o virgula, alea alea
Salut, gaseste-ti prieteni in domeniul in care il practici tu pe calculator si faceti conversatie, schimb de subiecte, de idei, intalniti-va si vorbiti depre ce va face voua placere si fa ce iti place in continuare nu tine cont de parerile celorlalti si faza cu inchisul in tine o poti rezolva foarte usor avand incredere in tine, vorbeste cu ei despre ce iti place tie asculta-i pe ceilalti cand spun despre ce le place lor si incearca sa vorbesti cu ei mai mult despre lucrurile care ii pasioneaza si le fac mare placere, iar pe urma ai sa fii cea mai iubita persoana si o sa vrea sa stea mereu cu tine.Tu urmeaza-ti drumul daca vrei sa castigi bani lucrand de acasa fa asta in continuare si relaxeaza-te weekend-ul iesi la un gratar, la piscina fara teama cu multa incredere in proprile tale forte.
Multa bafta si succes iti doresc!
Poti sa te inveti sa citesti? virgule sunt, da am greseli gramaticale, dar sunt anumite reguli care ar trebui sa le respecti atunci cand pui virgula, am impresia ca esti userul anului si campionul zilei doar din raspunsuri de genu care ai dat si mie
Amestecatura aia de cuvinte nu poate fi descifrata oricate virgule ai pune. Nici macar nu ti am zis de greselile gramaticale, doar de faptul ca nu au sens fraze cu zeci de cuvinte.
Inseamna ca trebuie sa mai citesti ca esti slab la minte de nu intelegi niste cuvinte, te-ai invatat doar sa iti citeasca povesti si tu sa asculti, mai citeste dezvolta un pic mintea si intoarcete inapoi si vei vedea
Vezi ca iar ai uitat virgule si puncte.
PS.
*intoarce-te
misauratcuviata întreabă: