EPad e bun pentru net.gen facebook, yahoo adica siteuri de socializare.
pentru jocuri e bun iPad.dar nu te gandi ca joci NFS WORD s-au counter strike etc.
ePad e stalucit pentru net la bani care costa.Acum vrei si ieftin si bun.
iti merg jocuri pe platforma ANDROID pe ePad.
acum intelegi. Funda daca te-am facut inteles, adica nu te grabi sa iti iei repede mai asteapta strange bani si ia cv sa fie bun,
Nu te sfatuiesc sa o iei.
nu merita banutii
stiu tableta si sincer e o copie iPAD nereusita si la 7 milioane nu merita
uite si un link, dar nu arunca banii asta daca nu te da bani afara din casa
da click aici http://www.wired.com/......dict-junk/
Am citit ce spun de acolo dar pe mine ma intereseaza sa nu se strice...ca sa nu dau banii degeaba.Eu o vreau doar pentru net si poate putin pentru jocuri.
Ms mult! Pai eu pentru net il vrreau...si pentru jocuri-cum am mai spus...acum normal ca nu as vrea sa joc nu stiu ce jocuri, doar de distractie.Cred ca la cat o folosesc eu este foarte buna, decat sa dau banii pe altele mai bine imi iau una din asta.
Totul depinde de tine.o sa e plictisesti repede.si eu am vrut sa imi iau un laptop la 1.500 euro HP cu procesor Intel CORE i7, dar am renuntat si am unu HP dv6-2168sl procesor i3 si sunt multumit,mere jocurile, si programele pentru poze si video, ceea ce fac eu.deci chiar daca dai mai mult s-au mai putin tot asa il folosesti
Ok...mersi mult pentru raspuns...m-am mai linistit ma gandeam sa nu il mai iau, dar acum mi-am schimbat parerea.