| ubiticatha33 a întrebat:

Salut..am avut o relatie de 6 luni dar am luat o pauza din cauza ca sunt considerata imatura.el ma iubeste si eu la fel dar problema e ca nu vrea sa fie cu un copil..cum sa fiu matura? pauza el a decis asta pana voi da dovada de maturitate..ajutati-ma..cum sa ma comport?

5 răspunsuri:
| Chelly007 a răspuns:

Hmm pai depinde ce vede el imatur? nu stiu sigur la ce se refera prietenul dar ar fi bine sa-l intrebi. sau daca stii. sa incerci sa-i faci pe plac. dar ma gandesc si la varianta in care pauza ar insemna o viitoare despartire? adica daca te-ar iubi cred ca ar trece peste chestia asta mai ales ca ati fost 6 luni. daca mi-ai zice ce vede atattt de imatur poate te-as putea ajuta sau da macar un sfatthinking

| ubiticatha33 explică (pentru Chelly007):

Faptul ca il sun cam des

| Chelly007 a răspuns (pentru ubiticatha33):

Atat?! laughingouukk. faptul ca il suni cam des nu este neaparat imatur. inseamna ca tii foarte mult la el si vrei sa vorbesti cu el mult. incearca sa nu-i mai dai "atat de multa" atentie..lasa-l pe el sa te sune daca atunci cand il suni tu nu-i convine ca poate mai are si el treaba si-l deranjezihappy pana la urma daca te iubeste iti va simti lipsa si va vrea atentia ta happy

| ubiticatha33 explică (pentru Chelly007):

Ma tem atata de tare ca nu o va mai face, ca nu ma va suna..sunt sentimente care nu le-am mai simtit pentru alt baiat

| Chelly007 a răspuns (pentru ubiticatha33):

Daca te iubeste si tine la tine sunt sigura ca nu va sta prea mult pe ganduri si te va contacta>:d