| eusieu001 a întrebat:

Salut am nevoie de ajutorul vostru, doresc sa invit niste prieteni sa facem o destindere,si am nevoie de diferite jocuri distractive, cine poate sa ma ajute?

6 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Buna, eu cu prietenii joc mereu ''adevar sau provocare'' happy. Puteti juca ascunsa prin casa cu lumina inchisa laughing.Sau va pteti face farse. happy

Răspuns utilizator avertizat
| cristiiiiiii a răspuns:

Adevar sau provocare, monopoly, remi

| economicgirl a răspuns:

"Adevar sau provocare", "7 minute in rai" (sunt sigura ca stii cum se joaca, se alege o fata si un baiat din grup si se inchid intr-un loc foarte stramt si intunecos:un dulap poate, si ii lasati acolo 7 minute, cronometrat, ei acolo pot face ce vor, de exemplu daca unei prietene de ale tale ii place un baiat ai putea sa-i "ajuti" putin cu chestia asta...numa sa nu va vina idei de genul : Hai la o pizza), "Intrebare si raspuns"(o persoana merge in fata celorlalti iar cei ramasi isi spun cuvinte la ureche unul celuilalt: X ii spune un cuvant lui Y, Y ii spune alt cuvant lui Z si asa mai departe, pana ajunge fiecare sa aiba cate un cuvant, cel din fata va pune intrebari de genul : Cand te uiti in oglinda ce vezi? sau din astea stupide iar raspunsul trebuie sa fie cuvantul care ti-a fost spus la ureche, e o combinatie destul de amuzanta)

| брюнетка01 a răspuns (pentru eusieu001):

Conditiile jocului sunt simple. O persoana alege pe cine doreste, apoi il intreaba,, adevar sau provocare". Persoana aleasa trebuie sa aleaga o varianta. Daca a ales adevar, ea trebuie sa raspunda la o intrebare adresata de catre persoana care i-a dat intrebarea. Daca a ales provocare atunci ea va indelini o porunca de la aceeasi persoana. Dupa ce a indeplinit persoana care a fost aleasa trebuie sa-i adreseze aceiasi intrebare:,, adevar sau provocare"unei persoane la dorinta ei, si totul se repeta.

| Juleuuss a răspuns:

Sticluța pe săruturi, Adevăr și provocare, Cărți.