| madutuuu123 a întrebat:

Salut.Am nevoie de o mica parere.Eu si cu o colega de clasa suntem foarte apropiați inca din a 9a si i-am zis atunci ca o plac si i am marturisit sentimentele mele pentru ea si am aflat ca ne placeam amândoi doar ca a zis si ea si am zis si eu ca nu avem cum sa fim împreună pentru ca suntem colegi si nu este ok si a intervenit o ceartă intre noi legata de un baiat de care ii placea ei(asta in clasa a10a) in care i-am zis prietenei ei ca spune-i ca baiatul nu e ok ca are o grămadă de fete pe insta(nu a fost ok ce am facut doar ca imi pasa de ea si nu voiam sa fie rănită de respectivul).Ea a aflat ca i-am zis prietenei ei si ne-am certat ca de ce ma bag in treburile ei si restul clasei a 10 a si mai mult de jumătate de a 11a ne evitam, nu vorbeam deloc etc.Pe sfarsit de a 11a am inceput sa vorbim legat de liceu si etc si faptul ca de secret santa am picat amândoi unul altuia ne a dezghețat putin sa zic, dar nu vorbeam cum vorbeam odata, gen zilnic si etc.Acum suntem a 12a si din octombrie din 20 am inceput sa vorbim din nou zilnic, mi-a mărturisit ca i-a lipsit mult sa vorbească cu mine si ca ii pare rau ca am avut cearta aceea si mai mult a deranjat o ca nu i-am zis ei in fata treaba asta.Si am început sa fim foarte apropiați,mai tare decat eram înainte,am si iesit de cateva ori dupa ore,ne am tinut in brate,ne am pupat,am început sa povestim tot felul de subiecte legate de viitorul nostru,subiecte intime, mi-a zis ca se si masturbează cu gandul la mine de cand vorbim, mi-a povestit de ultima ei relație si de fostul ei care a facut o sa plângă intr una si a facut o sa se urască pe ea însăși.Tot felul de chestii, daca te uita i prin conversațiile noastre ai fi zis ca suntem impreuna.Si intr o seara am dat in vorba de ce este intre noi in momentul de fata si mi-a zis si am zis si eu ca nu știm exact ce este intre noi si am zis amândoi ca daca este sa fie ceva intre noi gen mai mult, relație gen, o sa fie dupa clasa a 12a, dupa bac mai exact. Chestie cu care am fost si eu de acord si si ea.Si de o săptămână cam asa a început sa fie puțin distanta, nu mai are același entuziasm intr o oare care masura cand vorbim.Si aseara i-am zis ca imi e dor sa ieșim(nu am am mai iesit de 2 săptămâni)si mi-a zis ca si ei ii este dor doar ca sunt șanse slabe sa mai ieșim si a mai zis ca este greu si am intrebat o daca se refera la vreme ca este greu si a zis ca si la vreme si la faptul ca ne am grabit(mi-a tot zis asta ca ii este frica ca ne grăbim si i-am zis ca si mie imi este).Si mi-a tot zis ca din cauza ultimei relatii nu mai stie ce să simtă.Si i-am zis acum 2 zile ca m-a afectat treaba ca era cam distanta cu mine(imi raspundea si sec uneori si imi raspundea si din an in pasti)si mi-a zis ca sunt prea sensibil si a zis ca nu are nevoie de un baiat sensibil langa ea ca este ea deja destul de sensibilă. Sentimentele mele pentru ea au rămas neschimbate dupa treaba asta, o iubesc atat de mult încât de pe a9a si pana acum pe a12 a nu mai puteam sa simt nimic pentru alta fata, mi-a ramas in inima.Si acum vă întreb pe voi, sa stau liniștit si sa am răbdare pana terminăm anul? Imi statea gandul ca poate a gasit alt interes in alt baiat dar eu o stiu pe ea si ce zice aia face si o cred ca nu isi dorește o relație momentan din cauza trecutului si pentru ca acum este axată pe ea.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand iubesti pe cineva cu adevarat nu spui ca nu stii ce sunteti si ce vreti, nu refuzi sa te intalnesti cu persoana aceea, nici nu poti respira fara persoana iubita, asadar relatia voastra este de fapt una de amicitie, de plictiseala, nicium de dragoste ori sentimente puternice.

| lpavel a răspuns:

De ce ai astepta atat? inca dintr-a 9-a trebuia sa fiti impreuna...
Pai daca ai sa te porti asa ca un papa lapte normal ca va gasi pe altul! Ia atitudine si nu lasa sa fie ce zice ea ca s-ar putea sa zica ca nu e pregatita dar in schimb ea asteapta s-o convingi tu ca e pregatita. Da, complicate mai sunt fetele astea dar asa ne testeaza laughing Cand zice nu, de cele mai multe ori e da!
Spune-i ca va cunoasteti de mult timp si nu trebuie sa fie pregatita pentru relatia voastra ca tu nu ai fi in stare s-o ranesti iar ea stie asta ca te cunoaste. Spune-i chestii din astea in care tu arati ca esti sigur pe tine si pe relatia voastra, asta vrea sa auda, dar tu ai zis ca ea si de aceea a ramas dezamagita si nu prea ati mai vorbit! Fetelor le plac baietii cu cat mai multa incredere in ei, tu daca arati mereu ca esti nesigur pe tine ce vrei sau mai ales in relatia cu ea, din start ai pierdut-o!
Schimba-ti atitudinea si nu mai fi un papa lapte cat mai ai timp, desii ai dezamagit-o de cateva ori dar eu cred ca inca nu e tarziu ca ea chiar te place dar n-ar vrea sa fie totusi cu un papa lapte!
Bafta!