Nu este vina ta, prietenul tău nu vrea să se schimbe. Vede că îţi face rău, dar nu renunţă la acel viciu.
Într-o relaţie trebuie să existe înţelegere, iar dacă există certuri dese, durere şi disperare, nu se mai numeşte relaţie.
Cel mai bine este să pui punct relaţiei şi să îţi vezi de drum, nu se merită. Dacă ţinea cu adevărat la tine, nu te făcea să suferi atât de mult.
Draga mea, nu poti sa schimbi oamenii, insa daca te iubeste se schimba el singur, pentru tine! Exista si un citat: "Iubirea nu inseamna sa ceri unui om sa se schimbe, ci sa il determini sa se schimbe singur, sa aiba nevoie de schimbare, sa simta necesara schimbarea." - Chris Simon.
Eu zic sa te desparti de el, oricat de greu ti-ar fi, crede-ma ca iti spun asta cu durere in suflet, insa trebuie. Inteleg ca il iubesti, dar va trece totul si vei gasi alt baiat, care te iubeste cu adevarat! Si in plus, tu esti minora si este mai mare cu 4 ani decat tine. Lasa-l si ia-ti unul de tine!
Multumesc de raspuns.Si o prietena mi-a spus acelasi lucru plus "S-a obisnuit sa fie iertat si nu ii mai pasa daca greseste sau nu."Sunt constienta ca nu imi este bine cu el, si daca o continua asa nu o sa imi fie vreodata, dar o sa incerc oricum..Ieri seara mi-a facut alta faza de genu..ne-am certat si a plecat din casa, m-am dus dupa el si era deja cu prietenii lui in "actiune".M-am rugat de el plangand sa nu o faca iar el m-a trimis acasa.Nici macar nu i-a pasat de mine si prietenii lui mai si radeau de mine.M-am simtit aiurea si dupa 2 ore pe ceas numarate ca nu imi era gandul la altceva decat la el, a venit la mine si m-a luat in brate, iarta-ma, te iubesc..chestii de genu.
Ma si gandesc (cu frica) ca in urma cu ceva timp "dealerul" orasului este la puscarie iar acum nu exista un loc anume de unde provine "chestia" asta...si nu stiu ce contine, si il tine foarte mult si niciodata nu a fost asa irascibil si disperat sa fumeze.Azi o sa incerc sa mai vorbesc cu el ultima oara. daca nu ma intelege si chiar daca o sa imi fie greu o sa il las un timp sa faca ce vrea el, poate ca si stau cu gura pe el mereu.
Iei o decizie inteleapta. Trebuia luata mai devreme, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Fa bluffing. il ameninti ca te desparti. si spui sa aleaga intre tine si droguri. apoi te desparti 2 saptamani. te impaci iar. apoi te desparti o luna. adica nu te desparti de tot dar ameninti ca te desparti de tot. si vezi cum reactioneaza.