| GreenBug a întrebat:

Salut,Am nevoie URGENT de un RASPUNS!
In urma cu 4 luni mi s-a reparat laptopul deoarece era infestat cu Spy-weare,(cred ca asa se scrie), vreo 10 Troinei, cateva Cookies, si buguri...asa imi aparea la scanare, in total 80 errori.
A mers bine pana aseara, cand mi-a aparut ceva de genul sa reinstalez stickul. Nu mi se inchidea asa ca normal ca m-am panicat si l-am inchis din buton laughing.
Astazi, 6 Septembrie 2013, laptopul merge foarte, foarte, foarte GREU!
La reparat mamei i s-a spus ceva de genul ca daca stau mai mult de 2 ore pe zi s-ar putea sa se topeasca metalul ala ce leaga circuitele si sa se scurga peste cipuri, astfel stricandumile.M-am gandit: Ba, laptopul are aerisire...si plus ca nu sunt 100 de grade ca sa se topeasca METALUL.
Apoi m-am gandit ca are o problema cu virusii.L-am scanat aproximativ 2 h incontinuu si zice ca este in perfacta stare si ca nu s-a detectat nimic.
Cand dau refresh dureaza vreo 5 sec sa-si revina, ca sa deschid "My computer" dureaza vreo 20, si ca sa accesez google si paginile de Web dureaza vreo 15 sec.
Credeam ca e de la stick dar merge aiurea tot calculatorul.
Ce spuneti?
Semnal slab,Se topesc circuitele,am vreun virus in laptop?
SPUNETI-MI, CRED CA O SA MA ARUNC PE GEAM!
CE ARE?!
DAU FUNDA CELUI CE MA AJUTA CEL MAI BINE!
P.S: Va rog, dati-mi un raspuns cat mai repede fiindca nu stiu cat va mai rezista laptopul? :'(
:C

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Ce caracteristi are laptopul?
Ce sistem de operare ai instalat?
Ce viteza ai la internet?
Ce antivirus ai?
Fa un test de viteza aici http://www.speedtest.net/

(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )

4 răspunsuri:
| GreenBug explică (pentru neluL):

Laptopul este Laptop Acer Aspire V5-531-887B4G50Makk, Dual Core 887, 4GB, 500GB, Linux, Matte Black NX. M4EEX.008,sistemul de operare este Windows xp, Viteza internetului este medie spre slaba (Deschiderea paginii de google variand intre 9 si 15 sec), semnalul de la stick este de 2 liniute la casa si de 5 la bloc, ca antivirus am Avira free Antivirus, si am facut testul de viteza si Download speed=1.13 Mbps & Upload speed=0, 29.
La scanare nu are virusi...CE ARE ATUNCI?!

neluL
| neluL a răspuns (pentru GreenBug):

Poate ai prea multe programe care ruleaza in startup, prea multe procese in Task Manager...
Fara internet windows-ul merge bine daca intri in el?

Intra in Start, in Run scrie ->msconfig, aici da click pe tabul Startup -> spune-mi ce programe ai bifate acolo.

| GreenBug explică (pentru neluL):

Pai....sunt toate programele bifate...sa ti le zic:
RTHDCPL
AzMixerSel
Reader_sl
BluetoothSuit
igfxtray
hkcmd
igfxpres
UIExec
avgnt
SynTPEnh
NeroCheck
msmsgs
FacebookUpdate
Bluetooth
Microsoft Office
Toate astea sunt bifate...te rog spune-mi ca stii ce faci happy happy happy

neluL
| neluL a răspuns (pentru GreenBug):

Debifeaza:
RTHDCPL
AzMixerSel
Reader_sl
BluetoothSuit
igfxtray
hkcmd
igfxpres
UIExec
SynTPEnh
NeroCheck
msmsgs
FacebookUpdate
Bluetooth
Microsoft Office

Ramane bifat doar -> avgnt, restul debifezi click pe Apply -> OK ->Restart computer.
Stiu ce fac big grin