| OmuPajanjen a întrebat:

Am o intrebare care ma macina de 1 an. Acum un an, mi-am luat un nou PC. Si, inainte imi petreceam mult timp pe afara, dar de 1 an si ceva de cand am PC ul, am inceput sa stau mult (ajung sa stau chiar si 10 ore pe zi), si am inceput sa am probleme de vedere. La inceput nu le-am acordat importanta, dar acum, e nasol. La scoala, ni se mai pune un holoproiector, si ne pune sa citim, si cand ma mai pune pe mine, eu. nu vad. Noapte mai ales, pot fi si la 1 m de persoana/nr de inmatriculare al unei masini (ca ex) ca nu disting ce este. Am 14 ani, si imi e "frica" oarecum sa zic parintilor. Am luat ochelarii lui tata, si i-am pus, si vedeam perfect, vedeam foarte bine. Inca o intrebare: Ochelari sau Lentile? Care sunt mai avantajoase/placute. Astept pareri, nu ma luati in ras, chiar vreau sa-mi recapat vederea, e chiar nasol sa nu vezi :\

3 răspunsuri:
| Robert1999999 a răspuns:

Parerea mea ar fi sa ati recudi nr orelor de stat la calculator, de pana la 2 ore pe zi, sa iesi la aer curat, si spune-le parintilor ca ai probleme cu vederea, o sa te inteleaga, si o sa te ajute, si in legatura cu ochelari sau lentile, eu ti-as recomanda ochelari, pentru ca sunt comozi, si te ajuta mai mult, o sa vezi ce ati recomanda doctorul happy

| OmuPajanjen explică (pentru Robert1999999):

Ideea e, voiam si avantaje/dezavantaje la lentile/ochelari. La lentile, desi ia mult sa le pui, poti sa le folosesti la activitate sportive etc.

| Robert1999999 a răspuns (pentru OmuPajanjen):

Http://www.avantaje.ro/......potriveste

Citeste Syte-ul asata :)