anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare.
Daca ii dau unei fete de 1 martie un trandafir.(martisoarele alea de la magazin sunt prea naspaa )
Sa-i mai dau si ceva de 8 martie?
Ca nu stiu ce sa fac...

8 răspunsuri:
| itscloudyoutside a răspuns:

Eu zic că ai s-o cucereşti pe loc cu trandafirul ăla, nu cred că mai trebuie să-i dai ceva şi de 8 martie. laughing Nimic nu e mai frumos decât un băiat dându-i o floare unei fete. Nu ştiam că încă se mai fac gesturi de genul ăsta, mă bucur să aud că mai există băieţi romantici.

| mona a răspuns:

Normal ar trebui sa-i dai si de 8 martie ceva, un cosulet cu flori[specific de 8 martie]

| rater1994 a răspuns:

Auzi mai bine ii alegi un martisor acum de 1 martie si de 8 martie ii iei trandafirultongue

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau.
Nu gandesti bine. Trandafirul nu-l va purta cu ea cateva zile, dar martisoarele DA. Fetele discuta intre ele, si la intrebarea : draga, dar maxxx nu ti-a dat martisor? ea va rasapunde : NU, dar mi-a dat o floare, care este acasa. Prietenele vor spune : Aha...
Fa-ti fata mandra de tine, si ia-i un amarat de martisor, sa-l poarte pana la 8 M
Atunci abia, ii faci cadou un trandafir.
Te-am tzucat, si bafta.

| Mihaela1964 a răspuns:

De 8 Martie se fac cadouri mamelor, nu fetelor; parerea mea e o jignesti daruindu-i ceva.

| Stelutza1990 a răspuns (pentru Mihaela1964):

Ceau. Ce prostii ii inveti pe oamenii astia?

De 8 Martie, barbatii/ baietii fac cadouri tuturor femeilor/fetelor importante din viata lor.

| Maxxxx a răspuns (pentru Stelutza1990):

Hey...Ok ii i-au un martisor.dar ce? In oras numai porcarii sunt, nimic nu e calumea.Din cauza asta m-am gandit la trandafir.

| Stelutza1990 a răspuns (pentru Maxxxx):

Ceau. Ia-i orice-i hand made. Crede-ma ca nu prea conteaza.
Uite ce te sfatuiesc sa faci : vei vedea ca in aceasta perioada, o sa gasesti tarabe cu martisoare pe strada.

Te uiti la cei care le vand, si te duci la tarabele unde-ti place vanzatorul/ vanzatoarea. Cu aia vei putea comunica, te vor putea sfatui, si cred ca vor avea si martisoare pe gustul tau.

Si apoi, da-o incolo treaba, ca doar nu-i cumperi masina sau casa.
Ii iei un ceva acolo, cu fir rosu+alb.
Bafta.