| Gabriel2007 a întrebat:

Salut, am o intrebare, eu am avut o acnee hormonala anul trecut, adica si acum inca mai am semne si mai ies cateva cosuri pe fata pe ici pe colo dar doar cateva, insa nu mai am acel ' breakout ' de l-am avut prin Martie, gen cos langa cos, conteaza asa mult daca continui cu stilul asta de ' sugar free ', adica evit sucuri, dulciuri, chipsuri etc, dar din cauza asta am si slabit mult si nu-mi place, parca imi placea mai mult cand eram gras, credeti ca daca ma apuc iar de sucuri si dulciuri, sau at least doar de dulciuri voi mai avea acnee aia grava gen cos langa cos? sau doar hormonii sunt de vina?

6 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Iti e dor de dulciur si sucuri? Sau vrei doar sa te ingrasi?

| Gabriel2007 explică (pentru Miruna333):

Ambele

| Gabriel2007 explică (pentru Miruna333):

Mai ales cand am primit acum dulciuri de la scoala si de la mine, si de la sora mea si sunt atatea dulciuri de stau acolo nevinovate pe masalaughing) plange sufletul

| Gabriel2007 explică:

PS: Eu mananc destul de multa paine pe zi si observ ca nu imi agraveaza prea rau acneea

| NicoleAB a răspuns:

Unii ar face orice sa slabeasca. Nu e sanatos sa fi gras. Dupa cum poti observa, deja organismul ti-a raspuns la intrebare. De ce sa iti supui din nou organismul la chin, esti masochist?

| Anonimboy111 a răspuns:

Nu iti mai dori sa fi gras…ti se poate pune grasime in jurul inimii doamne fereste, si fa ti un program de masa sanatos prin care sa pui masa musculara inapoi si apuca te de sala