Scumpa, odata ce s-a inceput anl scolar nu te poti transfera si mai ales in alta clasa, sa treci de la un profil la celalalt nu cred ca se poate. S-au poate da, eu cand eram in liceu, a venit in timpul anului o colega noua. Vorbeste cu D-mna directoare s-au d-mul director, si intreaba daca se poate face un transfer catre un alt profil.
Sper ca te-am ajutat!
Funda! :*
Frate toti trecem prin momente din astea eu de exemplu am avut probleme si in clasele 5-8 si am si acum dar nu te speria lupta daca te supara bate-i eu de exemplu am facut box, k1 pentru ca in clasa toti se luau de mine nu mai suportam si sa te muti ar fi o solutie dar crezi ca in alte scoli nu o sa fie la fel depinde de caracter arata ca nu iti este teama!
Noua generație: cocalarii li se simt superiori proștilor și țiganilor.Am trăit s-o văd și p-asta.
Crezi ca viata celor care au terminat liceul a fost minunata? Eu am avut numai 3 sau 4 fete in clasa, restul baieti. Am avut multe probleme in liceu, si la fel ca tine, poate ca aveam momente cand doream sa fiu in alta clasa sau sa ma lase in pace toata lumea. Sunt si clipe frumoase si clipe mai putin frumoase la liceu. In clasa a 11-a am reusit sa ma transfer la alt liceu, dar si acolo am avut probleme cu baietii. Asa sunt unii, niste nemernici. Tu trebuie sa iti vezi de treaba ta, si sa nu ii bagi in seama mai mult decat trebuie. In generala nu mai ai cum sa te intorci, incearca sa iti faci aici prieteni si sa fie la fel de distractiv sau mai bine decat era in generala.