Da,eu sunt, sincer aș mai face-o, am avut multe tentative și încă am o stare aiurea dar...am aflat că măcar cineva ține la mine și încearcă mereu să mă facă să zâmbesc, i-am promis că nu mă mai rănesc singură și de atunci mă cam "lupt" cu promisiunea aceea uneori...
Calmează-te,să fiu sinceră și eu am încercat și am tăiat foarte adânc, îmi vedeam venele și era ironic că doar le-am aatins, ști ce te ține pe loc? Subconștientul ....defapt nu vrei să mori, ceva din tine știe că are măcar un motiv să rămână în viață, gândește-te bine....la tot ce lași în urmă...nu vei scăpa de durere ci vei suferi mai mult la fel și cei care țin cât de cât la tine, vorbește cu un psiholog sau o persoană in care să simți că ai încredere ...nu fă ceva prostesc ...nimic nu merită
Alexe,exista in lumea asta un loc pentru tine.tu nu faci parte din locul unde esti acum, de asta esti in depresie.eu zic sa astepti edenul tau ca sigur va veni.Roaga-te la propria-ti divinitate si asteapta, nadajduieste fiindca de asta suntem oameni, fiindca visam.Viseaza si tu alexe.Ce te face sa-ti urasti asa mult viata?
De ce ai face una ca asta? tu esti fata din poza?
De ce ai astfel de ganduri? Chiar vrei sa mori? Iti dai seama cat o sa sufere cei din jur? Daca ai prrobleme cu cineva moartea nu e o solutie. Incearca sa iti traiesti viata pentru ca cei care sunt bolnavi in ultima faza ar da orice sa traiasca, iar tu vrei sa te omori?!
Daca inca nu esti fericit nu inseamna ca nu o sa fii! Lucrurile frumoase se intampla celor ce stiu sa astepte
Deci, sper ca te-am convins ca moartea nu este o solutie!
Mult succesc in tot ceea ce vei face!
Nu ai dreptul sa iti iei viata, Dumnezeu ti-a dat-o si el ti-o ia. Vrei sa ajungi in iad? stii ca cei care se ucid sunt de partea celui rau, o sa fii vesnic in iad. In caz de asta, viata trebuie traita treci peste
Daca vrei sa mori, inghite o solutie (pur, wenish)
glumeam
nu o face, o sa suferi mai mult ca acum. Sufletul tau o a fie nelinistit, crezi ca moartea e o solutie de ascapa?
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Nu stiu nici eu de ce fac asta de cam o saptamana am o stare de rahat nu mai am chef de nimic si eu de obicei eram o fire vesela, acum parca m-am intors pe dos, am 19 ani, ce copil