| UnNumeScurt a întrebat:

Am o intrebare posibil stupida. Daca eu am 15 ani, e posibil sa castig o bataie cu 3-4 tipi de 12 ani? Daca ajuta am 15 ani si 1.80 m, am 60 kg si masa musculara foarte dezvoltata, adica imi pun toti colegii la Schandarberc ( nu stiu cum se scrie, daca vreti spuneti si asta in com ), si fara nicio problema parte in parte as face praf pe fiecare dintre ei. Dar ma gandesc ca puterea si modul in care stii sa te bati, nu conteaza asa mult daca esti depasit numeric. E adevarat? Acum nu imi dati video-uri cu un Ninja care bate 100 deodata ca filme am vazut si eu rolling on the floor.

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Aveam un coleg prin clasa a 10-a care se lua la bataie cu vreo 3 de a 11-a si castiga mereu. Diferenta este ca el era campion la mma iar aia erau niste scandalagii prosti.

Ideea este ca se poate dar este putin probabil sa castigi o bataie intrucat numerele chiar conteaza.

Gandeste-te ca ei sunt 4 iar tu esti unul singur. Daca esti inconjurat atunci ma indoiesc ca esti in stare sa mai faci ceva.
Ei trebuie sa fie atenti doar la tine, in timp ce tu trebuie sa fii atent la fiecare dintre ei.

Alt lucru pe care trebuie sa-l ai in evidenta este ca foarta te ajuta doar daca nimeresti tinta.
Am vazut foarte multi musculosi care abia se misca. Este adevarat ca daca iti prind o lovitura atunci nu te vad prea bine dar acel DACA este destul de mare...

3 răspunsuri:
| UnNumeScurt explică (pentru RainmakerX):

Bun, bun. Primul raspuns concret pe care il primesc pe TPU si are 100 logica, si fara vreo gluma proasta laughing. Mersii mult man, meriti funda, nu mai astept alte raspunsuri ca nu are rost.

| RainmakerX a răspuns (pentru UnNumeScurt):

Ok, ma bucur laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu este posibil! Chair daca ei sun mai mici ca tine, sunt mai multi si te doboara la pamant, dupa care poti sarii pe tine 3 din ei, iar al 4-lea iti poate umfla fata sau burta cu pumni sau picioare.
Lasa desenele animate ca in realitate nu se intampla asta, am vazut cand unul de 15 ani a fost batut de doi coopilasi de 13 cu foarte mare usurinta.