| Razvan993160 a întrebat:

Am o problemă. Am 15 ani, 1, 67 si 45 kg. Nu sunt prea gras(mi se vad coastele) si as vrea sa merg la sala. Sa arat si eu cat de cat bine. Ce imi recomandati? sad

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

"...prea gras"? Esti cam slabut! Crezi ca o sa poti face atata efort,incat sa faci "patratele"? Ar trebui sa te alimentezi mai bine si corect:proteine(carne,ou,lapte),legume si fructe care contin vitamine si minerale,dar si fibre,carbohidrati si glucide sanatoase(miere,fructe confiate,seminte dar nesarate),sa te hidratezi suficient.
Ar trebui sa-ti faci si niste analize,un control medical(medicul de familie te poate ajuta cu sfaturi si cu o trimitere pentru un laborator de analize medicale),ca sa vezi cum stai cu oasele,cu muschii,cu oxigenarea organismului(calcemia,magneziu,potasiu,fier).
Intai, mai pune ceva pe tine, ca altfel poti avea probleme de sanatate, daca faci efort, deoarece esti cam slabut(poate 55-57kg ar fi mai potrivite pentru varsta si inaltimea ta).

8 răspunsuri:
| DenisPal08 a răspuns:

Mananca mai multa carne si lactate.Ai nevoie de fibre.

| FLuturas1albastru4 a răspuns:

Cum mă să mergi la sală în halul ăsta, vei ajunge la 43 de kg, nu e normal deloc, eu cred că ar fi cazul să rămâi așa, nu căuta pe naiba

| Anonim0078965 a răspuns:

Pai mergi la sala si vorbeste cu instructorul, dar ai grija caci unele exercitii am auzit ca opresc sau incetinesc cresterea in inaltime(si ma gandesc ca vrei sa mai te inalti ), spune-i si acest lucru.

| Anonim0078965 a răspuns (pentru FLuturas1albastru4):

Cine zice ca daca merge la sala va avea mai putine kilograme? El vrea sa mearga la sala sa ii creasca masa musculara, sa arate mai bine, deci va avea mai multe kg si un corp bine lucrat.

| Madayna a răspuns:

Trebuie sa te mai ingrasi si apoi sa mergi la sala, esti prea slab.

Răspuns utilizator avertizat
| εяαℓυcαз a răspuns:

Ca sa te ingrasi putin iti recomand sa mananci seara, chiar daca nu e sanatos. Dar te va ajuta.Incearca sa mananci mai multa paine alba, cartofi si bomboane (caramele, jeleuri etc) si ciocolata. Dar nu e prea sanatos. Oricum o sa pui ceva pe tine si cam in cateva saptamani o sa poti sa renunti la aceasta 'dieta' nesanatoasa si sa poti sa mergi la sala happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru pietrean):

Pătrațele are deja, că e prea slab. happy