Greu cu lumea din zilele astea. Cand intri la munca si vezi ca toti sar peste tine o sa vezi ca pedegeaba te straduiesti sa iti gasesti una. Femeile sant neserioase si prietenii mai mult rau fac.
Incerci sa te schimbi, incepand cu limitarea la 1-2 ore stat online zilnic si participand activ la viata reala, iesind afara, facandu-ti prieteni, cunoscând lumea.
In primul rand, nu mai folosi cuvantul "gagica", ci prietena/iubita, e de preferat chiar sa folosesti englezescul "girlfriend", decat cuvantul rromulan "gagica". Autoanalizeaza-te corect, onest, si cauta sa intelegi de ce nu ai nici un prieten, apoi poate vei intelege de ce nu ai relatie cu o fata.Nu da banii pe psihologi, inscrie-te mai bine la un club sportiv, etc.
Exact aceiasi problema o am si eu insa eu insa eu am 19 ani abia impliniti, prieteni nu am.Nu ma cheama nimeni afara nu am avut nici o gagica doar tentative de a mi face iubita. Acum termin clasa 12 si urmeaza sa imi caut un loc de munca poate acolo cunosc oameni noi.
Cu gagica poti sa faci ceva, dar cu prietenii mai nimic. Anturajele te baga in probleme de cele mai multe ori. Iar cu privire la femei iti pot da eu o solutie gratuita si sigura. Dar doar in privat.
Cristina_1606 întreabă: