| Alexandru_Giani_2002 a întrebat:

Salut, am o problema, am 18 ani si sunt foarte antisocial, nu am nici un prieten, nu am avut nici o gagica pana la varsta asta. Ce sa fac sa trec de problema asta cu care ma confrunt?

11 răspunsuri:
| Anonimulantisocial17 a răspuns:

Exact aceiasi problema o am si eu insa eu insa eu am 19 ani abia impliniti, prieteni nu am.Nu ma cheama nimeni afara nu am avut nici o gagica doar tentative de a mi face iubita. Acum termin clasa 12 si urmeaza sa imi caut un loc de munca poate acolo cunosc oameni noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu încerci să vorbești cu un psiholog? Ai fost vreodată la unul? Puteai merge la psihologul liceului.

| Violleta2022 a răspuns:

Incerci sa te schimbi, incepand cu limitarea la 1-2 ore stat online zilnic si participand activ la viata reala, iesind afara, facandu-ti prieteni, cunoscând lumea.

| FantasyBoy a răspuns:

In primul rand, nu mai folosi cuvantul "gagica", ci prietena/iubita, e de preferat chiar sa folosesti englezescul "girlfriend", decat cuvantul rromulan "gagica". Autoanalizeaza-te corect, onest, si cauta sa intelegi de ce nu ai nici un prieten, apoi poate vei intelege de ce nu ai relatie cu o fata.Nu da banii pe psihologi, inscrie-te mai bine la un club sportiv, etc.

| mgtow a răspuns:

Greu cu lumea din zilele astea. Cand intri la munca si vezi ca toti sar peste tine o sa vezi ca pedegeaba te straduiesti sa iti gasesti una. Femeile sant neserioase si prietenii mai mult rau fac.

| AndreiXZ a răspuns:

Cu gagica poti sa faci ceva, dar cu prietenii mai nimic. Anturajele te baga in probleme de cele mai multe ori. Iar cu privire la femei iti pot da eu o solutie gratuita si sigura. Dar doar in privat.

| Robert265 a răspuns (pentru AndreiXZ):

As dori și eu am 26 de ani daca mă poți ajuta și vrei să mă sfătuiești?!

| AndreiXZ a răspuns (pentru Robert265):

Trebuie sa imi dai tu mesaj, eu nu iti pot da inca. Sunt membru junior.

| Robert265 a răspuns (pentru AndreiXZ):

Ok

| ywar a răspuns:

De ce esti antisocial? Te joci jocuri video? Nu iesi din casa?

| Alexandru_Giani_2002 explică:

Da cam asta este am crescut asa