Ce poveste frumoasa sincer mi s-a parut chiar o poveste si mie mi s-a intamplat ceva de genul asta si am suferit 3 ani dupa el, pentru ca il vedeam mereu la scoala dar acum parca mi-a mai trecut, cred! oricum ceva e in neregula trebuie sa rezolvi asta poate ca se simte constrans de tine si vrea libertate, nu stiu exact cum sa te ajut! incearca sa nu-l mai bagi u in seama sa vezi atunci daca isi da seama si sa il iei la intrebari, serioase!
Intreba-l daca ar vrea macar sa iti zica ce s-a intamplat, zii ca ai obs ca e mai rece.
Intreaba-l daca mai vrea macar sa nu distrugeti si relatia de amicitie, colegialitate.
Zii ca thu crezi ca meriti o explicatie pentru ceea ce se intampla.
App : iti dau un sfat mai folositor : asculta french kiss e pe kiss FM, freczenta 95. 1 de la ora 22:30 pana la 1:30 de luni pana joi. in aceasta emisiune suna adolescenti care au priobleme in relatie si discuta, sunt trei oameni cee discuta cu ascultatorii despre prb in relatie. Nu te gandii ca e o emisiune cu "babalogi"scuzati cuvantul, asta mi-a venit in minte). Si sunt povesti asemanatoare sau chiar identice cu a ta. asculta cum o revolva altii, si poate merge si la tine :*
Ce trist!
stiu cum e, am trecut cam prin acelasi lucru:-s
incearca sa te aproprii din nou de el, si totusi, nu mi-am dat seama din ce ai zis, ce iti doresti tu de fapt. Principiile acelea, daca chiar inseamna ceva pentru tine, si daca ti asa de mult la el, merrgi inainte. Eu am patit asta la varsta de 12 ani, si la 13 ani am fost cu acel baiat. A fost uimitor, el e "cea mai buna prietena a mea", stie totul despre mine, eu situ totul despre el, ne intelegeam perfect. Pana cand ne'am despartit intr'o seara, din cauza mea, bineinteles, eram nervoasa si mi-am varsat nervii pe el. El s-a apropriat de o fata, X, si vorbea cu ea destul de mult. Eu mi-am dat seama de greseala si dupa o saptamana am aflat ca e cu ea. M'am zbatut mult, vorbeam cu el, intre timp ii murise bunica la care tinea mult, il consolidam. El stia ca chair daca ne'am desp, eram prieteni buni. Duupa care, ne'am dat seama ca noi de fapt ne iubim inca si ca era cu X doar ca sa ma uite, tin sa zic ca era o rel la distanta, ea stand unde are el bunicii, Buzau. Si am vorbit cu el, stia cat tinem unul la altul, ne amageam reciproc, pana cand eu am vbit cu fata si i'am zis ca e vina mea ca ne'am despartit, el ii spusese ca tu tine la ea, si ca ii pare rau daca a ranit'o, si ea a disparut din viata noastra. Totusi, n'am dat toate detaliile, cat de greu mi-a fost si cate am facut numai sa fiu cu el. Pe atgunci eram de 9 luni impreuna, iar acum suntem de 4 luni impreuna. Il iubesc la nebunie, si imi pare rau pentru cearta de atunci, dar totusi a fost un hop peste care am reusit sa trecem si ne'a inbunatatit relatia.
Deci, incearca sa vorbesti cu el, si asculta'ti inima, daca chair il iubesti asa de mult, fi cu el, dar numai dupa ce se calmeaza putin. Spune'i ca ai renuntat la acele principii, ca chiar il iubesti si ca nu'ti doresti pe altcineva. Dar fa asta, NUMAI daca asa simti!
Mult succes:-s
Sa ne alsi un raspuns spunandu'ne ce ai facut :d
Pa, pa! >