| Marii123 a întrebat:

Am o problema cu prietenul meu sa zic asa, cum sa incep... suntem de o luna împreună, ma inteleg super de bine cu el cum sa zic are o mentalitate cam diferită de restul băieților din ziua de azi e cu picioarele pe pământ, e virgin nu e genul sa vrea sex de la mine sau alte chestii, si eu sunt virgină, eu am 17 el are 18, nu este genul de persoana sa caute ceartă etc, dar problema e ca de când suntem împreună nu m-a scos niciodata la un suc adică nu am nevoie, doar ca mi se pare ciudat, ma conduce acasa doar ca ieri nu m-a condus pana acasa eu stau si cam departe de el dar era si noapte era cam 22 ora cred, m-a condus putin mai încolo sa zic asa de casa lui, exagerez eu poate... nu stiu astept si parerea voastră thinking. Funda! happy

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Dacă nu vrea sex e ori gay ori e genul ăla care nu simte atracție sexuală față de niciun sex, nu are orientare. Este o problemă să nu vrei sex având în vedere că este ceva complet natural și necesar pentru o specie. Maturizați-vă.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Desigur cel mai probabil minte.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ba eu cred ca e chiar ca restul barbatilor, vrea sex doar ca nu cere, a vazut ca nu capata acum incearca sa iasa din relatie.

| neutrino a răspuns:

Cauta-ti un alt baiat care este capabil sa conduca acasa o fata.

| UnBroken2016 a răspuns:

°nu e genul sa vrea sex de la mine ° Ador fetele care se mint asa rolling on the floor. Nu el vrea doar sa priviti stelele in timp ce va tineti de labute. Unele din voi chiar sunteti naive rau. Daca tot minti ca nu ai nevoie de sus de ce mai minti ca nu te deranjeaza? Pentru ca de fapt te deranjeaza, mda. Dar ca orice fata iti place sa pari de treaba chiar daca nu esti. Poate omul nu stie ce sa faca. In ziua de azi e bine si rau sa faci ce vrea ea, la inceput ii place dar dupa se plictiseste de ala de treaba. El cred ca nu si-a batut capul de la inceput laughing, baiat destept.