| Cristian0884df11 a întrebat:

Am o problema foarte grava, acum poate unii o sa radeti altii nu o sa vi se para asa grav dar pentru mine e extrem de grav: Astazi am fost foarte nervos, nu stiu ce am avut si eu cand sunt nervos am miscari necontrolate adica dau cu pumnul, injur de orice asta ar fi o porblema si v-as ruga mult sa ma ajutati cum sa ma calmez in asfel de situatii. Bun, acum vine parte grava am fost nervos si mama mea, PS am 15 ani, deci eu sunt un **** in fata parintilor fiindca ei ma controleaza pana la 18 ani asa e si corect normal, dar am fost nervos si de nervi am spart un pahar. Atunci mama m-a luat de mana si eu de nervi am ridicat mana la ea, de fapt pumnul crying recunosc stiu sunt un handicapat dar asta am facut. Dupa o ora a venit mama si mi-a zis ca ma iarta dar eu dupa ce a plecat ea, am plans o ora incontinuu si eu nu sunt emotiv, dar am plans si cu gandul cum dracu eu sa ridic pumnul la mama mea care mi-a dat viata? Nu pot sa cred asta si acum e ora 23:30 cand va scriu si nu am somn, tot la asta ma gandesc, dar mama mea se comporta normal, adica m-a iertat dar eu sunt un cretin si nu-mi pot ierta fapta asta mizerabila pe care am facut-osad va rog fara bataie de joc e o problema serioasa, nu mai stiu ce sa fac va rog ajutati-ma sad. sa ma mai calmez putin. Va multumeschappy

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Anabela777 a răspuns:

Daca tu chiar te simti recunoscător ca ti-a dat viata e normal sa te simti asa. Dar gandeste-te putin. Crezi ca maica-ta ar fi mai fericita stiindu-te ca nu-ti mai poti continua viata din cauza acestei intamplari? Atunci cand esti nervos poti incerca sa-ti strangi pumnii pana simti ca te doare si sa inspiri si expiri, durerea e ca apa, te trezeste la realitate cand o simti. Dar stai? Doar ai ridicat pumnu' la ea? Daca n-ai lovit-o nu vad ce-i mare chestie. Poate si d-aia te-a iertat atat de repede. Da'-n fine, doar asigura-te ca alta data n-o sa se intample si uita ce a fost. Nu trai in trecut.

| Cristian0884df11 explică (pentru Anabela777):

Mersi dar totusi mie mi se pare ceva iesit din comun adica eu sa ridic mana la omu care mi-a dat viata mi se pare anormal adica la un parinte nici sa vorbesti in plus dapai sa ridici mana? adica naaa eu niciodata nu am facut asta si totusi mi se pare urat din partea mea sad m-am mai calmat putin dar tot simt o pata pe suflet sa stiu ca am ridicat mana e destul pentru minecrying

2 răspunsuri:
| dororo a răspuns:

Reactiile pe care le faci tu se numesc bullying. am aceeasi problema cand te simti stresat sau ceva care iti provoaca nervi iti iesi din sarite si iti vine sa spargi tot stiu cum e dar trebuie sa intelegi ca lucrurile astea nu te ajuta la nimic doar sa te calmezi dar ii ranesti pe cei din jur. sfatul meu este cand esti nervos e mai bine sa iesi afara si sa te calmezi nu sa te certi cu parintii tai. pur si simplu iesi din casa si fumeaza sau fa ceva ce te calmeaza.