Daca tu chiar te simti recunoscător ca ti-a dat viata e normal sa te simti asa. Dar gandeste-te putin. Crezi ca maica-ta ar fi mai fericita stiindu-te ca nu-ti mai poti continua viata din cauza acestei intamplari? Atunci cand esti nervos poti incerca sa-ti strangi pumnii pana simti ca te doare si sa inspiri si expiri, durerea e ca apa, te trezeste la realitate cand o simti. Dar stai? Doar ai ridicat pumnu' la ea? Daca n-ai lovit-o nu vad ce-i mare chestie. Poate si d-aia te-a iertat atat de repede. Da'-n fine, doar asigura-te ca alta data n-o sa se intample si uita ce a fost. Nu trai in trecut.
Mersi dar totusi mie mi se pare ceva iesit din comun adica eu sa ridic mana la omu care mi-a dat viata mi se pare anormal adica la un parinte nici sa vorbesti in plus dapai sa ridici mana? adica naaa eu niciodata nu am facut asta si totusi mi se pare urat din partea mea m-am mai calmat putin dar tot simt o pata pe suflet sa stiu ca am ridicat mana e destul pentru mine
Reactiile pe care le faci tu se numesc bullying. am aceeasi problema cand te simti stresat sau ceva care iti provoaca nervi iti iesi din sarite si iti vine sa spargi tot stiu cum e dar trebuie sa intelegi ca lucrurile astea nu te ajuta la nimic doar sa te calmezi dar ii ranesti pe cei din jur. sfatul meu este cand esti nervos e mai bine sa iesi afara si sa te calmezi nu sa te certi cu parintii tai. pur si simplu iesi din casa si fumeaza sau fa ceva ce te calmeaza.