anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o problema in legatura cu kilogramele happy Acum 2 veri, aratam foarte bine, ba chiar aveam patratele, ma duceam zi de zi la sala, ma abtineam de la toate cacaturile, dulciuri chipsuri, ma rog mai mancam ocazional un mc sau ceva.In ultimul timp am inceput sa mananc numai prostii, hainele nu mai vin pe mine rolling on the floor ma rog nu e cine stie ce. Ideea e ca nu am ambitie deloc. Ma abtin 2-3 zile iar dupa seara mananc de rup. La mine nu e o problema de a merge la sala cat e cu dieta, nu ma pot abtine SI NICI NU AM O MOTIVATIE

Răspuns Apreciat de Editori
| SiA31 a răspuns:

Te-ai gândit să mergi la psiholog?
Da, în zilele noastre, oamenii tind să creadă că mersul la psiholog denotă o problemă de natură psihică.
Nu e așa.
Am avut aceeași problemă ca și tine. Îmi venea să mănânc oricând, oriunde, la orice oră, orice.
Apoi m-am înscris într-un grup pe e-mail care se ocupa cu studiul cauzelor poftei de mâncare și care sunt implicațiile psihologice ale acestora.
De asemenea am primit consiliere emoțională și motivație de la cei care m-au susținut.

Îți recomand să încerci să discuți cu un psiholog despre asta, sau să cauți grupuri pe internet care se ocupă cu așa ceva.
Să te abți nu o să reușești prea mult. E mai greu decât pare happy

4 răspunsuri:
| Swae a răspuns:

Pai forteaza-te, faptul ca esti constient de problema pe care o ai este un pas inainte spre a rezolva-o. Tot de tine depinde asta.

| IONEL39 a răspuns:

Nu stiu vere, parca cand mananc ma simt mai bine, zici ca mancarea e un refugiulaughing nu ca as avea probleme sau ceva, dar cam asa o simt )

| SiA31 a răspuns (pentru IONEL39):

Știu! Exact asta simțeam și eu.
Parcă simțeam nevoia să "ronțăi" ce tot timpul. Nu mă puteam abține. Mereu pofteam la câte ceva.
Până începuse să îmi fie foame imediat după ce mâncam. De asta m-am și îngrijorat.
Nu era un trai de viață sănătos

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă nu ai motivație, au căcaturile în locul tău.