''prietena ta'' e o neserioasa, eu in locul tau o luam frumusel de manuta si o dadeam afara, nu imi place sa fiu inconjurata de asemenea persoanediscuta cu ea deschis, spune-i auzi fata ce am auzit, ca u ma vorbesti urat, bla bla bla sa vezi ce spune si pe urma iy dai peste nas ca s-a dat de gol singura.crede-ma,e mai bine singura decat cu prieteni care te sapa.eu stiu ceva...
Sa observi.Sa vezi cum, va sta cu el.Sa vezi cum, isi va bate joc de ea.Sa vezi cum, se va intoarce cu coada intre picioare la tine.Si sa vezi cum, ai sa o ierti dar nu vei uita niciodata tradarea asta care e prima dintr-un lung sir
Sa-i spui pe fata ca e o neserioasa si o perversa iar daca te intreaba de ce ii spui asa,ii zici ca ai citit ce vorbea cu fostul tau iubit si-ai vazut cat de "frumos" vorbea despre tine!
Sa-i spui pe fata ca e o neserioasa si o perversa iar daca te intreaba de ce ii spui asa, ii zici ca ai citit ce vorbea cu fostul tau iubit si-ai vazut cat de "frumos" vorbea despre tine!
What:O.Nu se poate numi prietena cea mai buna! Bun, daca vrea sa iasa cu fostul tau iubit, nu-i nici o problema, dar de ce sa te vorbeasca urat? Sa-ti faca o imagine proasta in fata fostului, ca sa nu te mai impaci cu el Nustiu ce sa zic. Vorbeste cu ea.arata-i convorbirea si spune-i ca nu mai ai mare incredere in ea! O prietena adevarata te ajuta la bine la rau, nu te vorbeste urat pe la spate ca sa ii castige increderea fostului tau iubit...Cred ca tu ai pus foarte mult suflet in relatia asta! Crede-ma stiu cum e. Eu si prietena mea cea mai bine ne cunoastem de la gradinita( sunt vreo 13 ani. Si sa stii ca noi ne-am mai certat, da' sa vorbim urat una de cealalta, niciodata. O iubesc ca pe o sora!
Deci, sa revenim la problema ta. Vorbeste cu ea si spune-i c-ai aflat.si atunci vezi ce-ti spune! Eu te-as sfatui sa te indepartezi de ea o perioada Si ai grija poate mai afli si de la alti ca te-a vorbit urat:-s. Te pup>:d
Parerea mea e sa o lasi in pace. NU o mai baga in seama. NU ii spune nimic doar incearca sa o IGNORI. Arata-i ca nu`ti pasa si las-o in pace. De asa prieteni nu ai nevoie.
NU o baga in seama. las-o in pace. nu mai vorbi cu ea. Daca face asa ceva inseamna ca nu te merita!
Ar trebui sa nu mai vb cu ea deoarece ea nu te considera o prietena adevarata