Pai mai Vlad... cum naiba sa iti mearga filmele daca nu ai un codec decent.
Mai intai si intai iti sugerez sa dezinstalezi din calculator tot ceea ce se cheama codec. Iti sugerez sa iti instalezi mai intai un utilitar de dezinstalare. Cauti pe google complete uninstall. Acest utilitar iti va curata registrii de toate porcariile instalate din codec.
Dupa ce faci asta iti sugerez sa te duci sa cauti un codec foarte bun si foarte sigur. Google si vei cauta: K-lite codec pack. Vei instala varianta full si ai grija sa nu dai advanced ca iti prinzi urechile. De cum instalezi codecul va depinde functionarea playerului si a filmelor.
Renunta la VLC si foloseste Windows Media player. E de departe cel mai bun! Vorbesc serios!
Pai sa-ti explic de ce folosesc VLC. Lucrez mult cu fisiere, care au extensia ".mkv", pe romaneste, subtitrari de filme. Si in mod normal as folosi BS player, dar BS-ul le suprapune cateodata. Mi-a fost recomandat VLC, l-am incercat si n-a mers. In WMP, nu stiu sa incarc fisier cu subtitrare, si de aceea nu-l folosesc. Daca tot am deschis subiectul, tu nu stii cum se pot incarca subtitrari in WMP?