| AndreiXD07 a întrebat:

Salut, am o problema legata de persoana mea si ma confrunt cu ea de multi ani. Aceasta problema consta in nefericire, am momente in care ma simt foarte nefericit din cauza unor probleme anume sau anume lucruri care nu reusesc sa le realizez iar in acel moment ma simt si singur. Sunt o persoana care cauta multa atentie si doreste sa o si dea inapoi dar nu prea are cui. Ce pot face, cum sa gasesc aceste persoane fie virtuale fie online? Nu as cauta niste prieteni adevarati pentru ca stiu ca nu exista dar macar cineva cu care sa pot vorbi despre un subiect si sa imi pot depasi acele momente grele ale mele.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Dar parinti nu ai?
Ca-s taman potriviti pentru ceea ce ai tu acum nevoie!

4 răspunsuri:
| M678 a răspuns:

Din ce scrii tu aici, socializarea online nu poate rezolva așa ușor problema ta deoarece este vorba de stima ta de sine; încearcă să apelezi la un psiholog fizic sau online; din ce știu poți găsi un pshiholog care poate caută cazuri pentru acreditarea sa și te poate ajuta gratuit; mai degrabă postează anonim într-un grup de aspiranți psihologi sau din orașul în care ești și asta chiar te va ajuta.

| AndreiXD07 explică (pentru M678):

Sunt genu care nu prefera sa i se spuna despre aceasta problema sunt genu care prefera pur si simplu pe cineva cu care sa vb cand are acele momente, nu le am foarte des dar totusi le am din cand in cand si asta depinde ce fac cu ce imi ocup timpul sau cu cine, cand sunt ocupat chiar nu ma mai gandesc la asta oricum multumesc de raspuns

| AndreiXD07 explică (pentru Violleta2022):

Da am parinti bine doar unu ca celalat nu mai e aici pentru ca ai mei sunt divortati dar oricum si cu el mai tin legatura dar rar oricum ai mare dreptate. Am observat ca cand mama e acasa nu am aceste stari dar asta nu inseamna ca vorbesc cu ea ce simt

| Violleta2022 a răspuns (pentru AndreiXD07):

Vorbeste atunci cu mama ta, ca te va ajuta enorm!