| UnknownError a întrebat:

Salut.Am o problema legata de scoala.Deci azi vineri, 8 februarie la ora de biologie directoarea se duce sa isi i-a un paracetamol, si in timpul orei era un pampalau care se juca cu umbrela si mi-o da si mie sa ma joc 2 sec.Si iata sefa clasei vine si imi spune sa dau umbrela, o dau si ca rasplata pampalaul ii ia pixul.Si un bataus ii spune sa ii dea pixul dar pampalaul il injura de maicasa,si incepe : pumni,scaune, picioare.Vine directoarea si copii ii spun pe cei care s-au batut si uite ca sefa clasei ma paraste ca m-am jucat cu umbrela.Ce treaba are umbrela cu bataia? Ma scoate in fata si lor le scade 3 puncte la purtare si mie 2.Am fost suparat toata ziua.Credeti ca o sa imi stearga punctele scazute ca ea e directoarea si e cam severa...

Răspuns Câştigător
| MagdaKathy a răspuns:

Daca. o sa fii "fetita cuminte". o sa ti le stearga. sigur.winking

4 răspunsuri:
| MagdaKathy a răspuns:

Poi... nu prea vea legatura bataia cu umbrela Dar nu stiu daca sunt scazute cu Pixu nu ti le mai sterge nimeni. dar daca o sa ti le scrie cu creionul poti sa scapi.big grin

| Petrykstar a răspuns:

Du-te la directoare si cereti scuze si o sa ti le stearga

| UnknownError explică (pentru MagdaKathy):

Daca tin minte tot sefa clasei care m-a parat ma calmat si mi-a spus ca a scris cu creionul dar directoarea a zis ca la consiliu profesorilor sa nu stearga nimeni dar o uita in timp de mine ca in scoala suntem multi.

| mona a răspuns:

O sa le stearga daca iti ceri scuze

Întrebări similare