Eu nu cred ca exista fantome ...Probabil esti somnambul roaga unii din parinti sa doarma cu tine intr-o seara sa vada cum te comporti.
Ee totul doar in capul tau, te plictisesti prea mult si iti vin tot felul de ganduri care se accentueaza din cauza plictiselii...iesi pe afara cu prietenii mai des, distreazate, invitati prietenii la tine acasa si distrativa iar si ai sa vezi ca o sa treaca ...cand eram mic credeam si eu in prostii din astea acum cand imi povesteste cineva ma apuca rasu mai ales daca ee face2face sunt asa de seriosi si de bagati in povestea lor cu fantome)
Lasa-mi id-ul tau intr-un mesaj, cred ca te pot ajuta cu cateva sfaturi.Stiu ulte despre astea.
Ori ce e posibil, dar sa stii ca nu a murit nimeni pe tema asta fantomele nu fac rau...
Stai linistit...suntem bantuiti de mici ignorari...ca in cazul ghiozdanului, l hai pus intr-un loc instabil, nu iti amintesti bine unde, si s-a rasturnat... poate un pic de curent...
cu telecomanda mi s-a intamplat si mie...eram cu prietenul meu... o data televizorul s-a stins... dar cel mai socant a fost cind alta data, televizorul s-a aprins singur! si telecomanda era foarte departe de noi. Am ramas de piatra amandoi. Dar asta e din cauza campului magnetic puternic ce ne inconjoara de cand tehnologia a avansat, suntem inconjurati de prea multe aparate ce functioneaza cu curent electric, si deci prea mult magnetism...
Iar la geam... orice frunza purtata de vant drept in geam provoaca un zgomot.
Stai chiar linistit... ok? Nici o fantoma...
Am exact aceeasi problema, cand sunt singur acasa ma simt urmarit, eu cred ca casa mea nr.(in renovare e bantuita si nu intru niciodata acl, mereu pe la 11:00-12:00 nopatea(eu sunt pe computer)toate usile se deschid.intro zi am fost singur mama si tata sau dus la o nusnta la7:00 cand nunta s-a terminat au plecat la serviciu, auzeam vocisi noaptea cand fulgera mi se parea ca vad un om batran la geam.Cred ca e din vina noatra, de mult eram pasionat de paranormal horror, nu ratam nici un film horror si dimineata pe la 3:00 ma uitam la filme horror, si la alea de pe discovery, fenomene strani.nu te mai uita la cheti de genul asta, iti face rau!
Ba da exista.
Poate ca ar trebui sa filmezi tot si sa le arati parintilor tai. Sa stii q eu cared in fantome pentru ca[acum chiar nu mint] casa mea e bantuita.Si nici pe mine nu ma cared parintii.
Poate esti somnambul
nu exista fantomesi eu o data m pus telu p masa aici si il cautam in disperare si era pe canapea in bucatarie
cred ca eu l'am dus.