| Andeeeys a întrebat:

Salut! Am o problemă! Nu ma înțeleg cu tata deloc, nu prea ma suportă, ma cert cu el mereu, acum câteva zile s-a certat și cu mama și am decis sa plecam la bunica mea. Am ajuns acolo și am stat o perioadă, adică pana azi când mama i-a mai dat o șansă pentru ca nu a avut de ales pentru ca îl mai avea și pe fratele meu. Ideea este ca eu vreau sa plec de aici sa lucrez și sa ma întrețin singur, mi am găsit de lucru la un restaurant, unde mi se oferă și cazare gratis. As vrea sa ma transfer în acea zona la liceu și sa lucrez, dimineața am școală și după ore ma duc la lucru. Am niște bani strânși, în jur de 1000 de lei. Întrebarea este: este bine sa iau aceasta decizie? Precizez ca am vorbit cu tata și ma pot duce. Este ok sa fac acest lucru? Ps: am 17 ani. Va rog fără hate...

4 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Mi se pare o decizie buna. O sa-ti fie greu, cu siguranta dar vei avea satisfactia de a trai din munca ta si nu te vei mai simti dator nimanui.

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu te incurajez sa te angajezi, dar ai grija sa nu neglijezi liceul, fiindca e de preferat sa iei bacul.Cazarea gratis la restaurant ce inseamna? Daca te alfi intr-o camera cu inca vreo 10, din pacate tind sa cred ca prea putin vei reusi sa inveti si sa-ti faci temele.Si atunci nu suna prea bine, chiar daca teoretic pare un pic mai ok din moment ce nu-i mai auzi pe parintii tai certandu-se. Orice decizi, mult succes!

| Andeeeys explică (pentru dullcat):

Sunt decât eu și încă un băiat, mâine ma duc, am vorbit și este totul ok. ((:

| dullcat a răspuns (pentru Andeeeys):

Super.Spor!