| Alice001 a întrebat:

Am o problema.Sunt cam retrasa, am tupeu (nu prea mare) doar cu cei mai apropiati prieteni si cand trebuie sa vorbesc, vorbesc incet deparca nu vrea sa iasa vocea, si asta ma supara. Cand vreau ca spun ceva de ex cand ne strangem cativa colegi incep sa vb da cu volum de 1 crying. Sunt rusinoasa. Cum pot sa exit acestea?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ar trebui sa eziti? Poate nu-ti face placere sa vb cu volumlaughing iar despre rusine, este cea mai urata teama, stiu cum e, eu am avut-o in alte aspecte dar am trecut de ea, sti cum treceam de rusine eu? Ma provocam, daca eram in cazu tau imi ziceam in gand, vb tare, spune-i aluia nu stiu ce etc happy eu asa am trecut usor cate usor

| vioricamaria a răspuns (pentru anonim_4396):

Intotdeauna incearca sa fi tu! Gandeste`te doar la tine intr-un alt fel,mai vesela si mai tupeista, Fara rusine! Gandeste`te k si ceilanti sunt ca tine, cu nimic mai speciali, si asa vei invinge rusine!winking

| Ramypapushik a răspuns:

Pai in primul rad fa-ti o prietena care sa vb absolut orice cu ia love struck fii mai indrazneata. razi mai mult si propune multe idei... asa vei prinde mai mult curaj si incredere si fara sa stii vei ajunge o crajoasa care o sa poata sa vorbeasca orice cu oricine kisskiss
Funda?batting eyelashes puppy dog eyes

| Lorenzzo94 a răspuns:

Si eu am trecut prin asa ceva dar in alta conjuctura am fost nevoit sa ma mut in Italia.Am invatat sa vorbesc cat de cat dar vorbeam doar cand aveam nevoie si imi era foarte greu sa vorbesc crezand ca ma fac de ras. Tarziu am realizat si eu ca daca spun lucruri gresite ceilanti se amuza dar intr'un mod frumos al sensului asa ca...dai batai in continuare tine capul sus si spune ce ai de spus fara sa iti fie rusine...fi mai rebela