| SuiradBBC a întrebat:

Am o problema.Sunt indragostit de cea mai buna prietena a mea.Am fost impreuna in aceeasi clasa.Ne cunoastem de 10 ani, si I-am spus ca, imi place mult de ea, dar ea tot imi zice ca, ea tine la mine ca la un frate.Ce sa fac? Sa o las, sa nu mai am nici o legatura cu ea? + ca acum nu mai vb ca ne-am cam certat pentru ca i-am zis inca o data ce simt pentru ea etc. Ce -r trebui sa fac? Sa vb din nou cu ea, chiar daca sufer pentru ca ea tine doar ca la un frate la mine.

Răspuns Câştigător
| L1feDRAIN a răspuns:

Ti-am mai raspuns la prima intrebare.

doar ca acum ai scris si "+"

Citeste raspunsul meu si o sa intelegi ca e fix ceea ce am crezut eu cu "+"ul asta...stiu ca doare chiar te cred.

Dar... Las-o. Ca daca o sa ii tot spui o s-o perzi si ca prietena.

4 răspunsuri:
| vaporwave a răspuns:

Bine ai venit in friendzone

| Zedge a răspuns:

Ah da, genul de fete care te plac doar asa ca amic si langa care mori incet, iti zic un singur lucru, las-o balta, nu va accepta niciodata sa intre intr-o relatie cu tine deoarece ea te vede si te va vedea totdeauna ca pe un prieten. Am fost si eu in situatia ta si iti zic ca nu merita sa tanjesti dupa ea, sunt fete mai bune, go for it.

| SuiradBBC explică (pentru L1feDRAIN):

Ok,dar ar trebui sa vorbesc din nou cu ea? Sau fiecare cu drumul sau?

| L1feDRAIN a răspuns (pentru SuiradBBC):

Daca nu ai scos-o din minti inca, poti sa vorbesti cu ea, dar nu pe tema "dragoste", ca o s-o enervezi iar, daca nu vrea sa vorbeasca cu tine, inseamna ca ai incalcat limita deja..si ea s-a lasat de tine (ca prieten) poate pe o perioada de timp sa-i da-i pace.

-= L1feDRAIN =-