Poate că încă nu te-ai vindecat complet daca inca îți mai vine sa plângi pentru el. Daca nu mai simți nimic,pur și simplu încearcă să te atașezi de alt băiat, daca tot la el te gandesti presupun că inca mai ții la el câtuși de puțin. Da-i o șansă, poate o sa îți revină sentimentele pentru el, uneori e așa greu sa treci peste...
Exemplul meu sunt eu, așa am fost și eu, mi-a plăcut de un băiat, sentimentul a fost reciproc dar ne-am îndepărtat.Inca am mai ținut la el, foarte mult, dar lui nu ii mai păsa.Nu mai simt nimic pentru el, pur și simplu timpul m-a făcut să trec peste. Sper sa fii bine, și totuși, daca chiar nu mai tii la el cu adevărat, gândește-te că nu numai el este băiat, poate vei găsi pe cineva care sa tina la tine și tu la fel.
Aia nu a fost dragoste, ci un capriciu de moment.
Ti-ai dorit ca sa-i atragi atentia si cand i-ai avut atentia, ti-ai atins scopul si nu te -a mai interesat.
Nici acum nu-i vorba de dragoste, ci de captarea atentiei, joaca de-a flirtatul, specifica adolescentilor, care-s imaturi.
De aici si plansul instantaneu, tot imaturitate este, cu un sentiment de obida, frustarre, ca nu poti avea ceva ce altii au in acel moment.
Va trece, este doar o criza a copilariei!
Odata cu trecerea anilor, vei realiza ca joaca asta iti aduce numai suferinta si vei invata sa nu o mai faci.
Offff?
Ai un răspuns tare interesant. Merci!
..problema uriasa? se pare ca voi nu aveti proprietatea termenilor.
Probleme mari in viata? - sa te fereasca Sfantul de ele.
Da ai dreptate, ca am exagerat.
Dar eu chiar am suferit din treaba asta, totusi?
nu pot compara eu ce am pățit cu câte alte probleme care o sa le am si din astea in viata, dar totusi m-a marcat foarte tare treaba asta si imi este foarte greu sa trec peste.
Asta e faza nasoala?
ale0409 întreabă: