Buna! Astfel de lucruri nu se iarta. Treci mai departe. Cum s-a intamplat acum se mai poate intampla oricand. Inseamna ca nu te respecta si nu te iubeste.
Sincer, nu cred ca ar trebui sa o ierti, ca data viitoare si-o trage cu vecinii tai, daca-i obisnuita sa consume alcool si cum tu nu o satisfaci sexual, cauta sex la altii.
Oamenii la betie spun adevarul!
Buna Violeta, de obicei nu consumă alcool dar a fost ceva ocazie speciala de data asta. Oricum, am 17 ani și sincer n-am mai trecut prin asta și când fosta mea iubita a murit ea m-a scos din depresie. Și la partea cu sexul pot să o satisfac, trebuia doar să o aduc la mine acasă mai intai, m-aș fi dus eu direct la ea dar e dificil cu drumul fiindcă e departe și trebuie să iau nu stiu ce mașini și trenuri, ma rog. Vecinii mei au neveste și copii deci ma îndoiesc ca se întâmplă, și de data asta sunt langa ea deci nu o să o las să mai faca prostii. Oricum mersi de răspuns, apreciez.
Scuze, voiam să zic ca dacă o aduceam de data asta nu aș m-ai fi lăsat-o să facă prostii fiindcă as fi fost lângă ea. Sunt nou pe site-ul asta si nu vad opțiunea să editez comentariul.
Acum ma tot suna dar nu îi răspund, și imi da mesaje ca regreta. Sincer nu mai am încredere în ea și nu mai cred nimic din ce imi spune.
La 17 anisori nu poti sa aduci pe nimeni la tine sa traiti impreuna, ca tu insuti esti minor si esti sub tutelea parinteasca.
da-i pace fetei aleia, vezi-ti de scoala si duap majorat aduci pe cine vrei acasa, cand vei fii capabil si legal, vei pute aface acest lucru.